Obavijesti

Show

Komentari 30

One nisu jedine: Hakeri objavili gole 'fotke' Watson i Seyfried

One nisu jedine: Hakeri objavili gole 'fotke' Watson i Seyfried
1

Iako nam moderna tehnologija uvelike olakšava život, ona ima i svoje loše strane. Jedna od njih je činjenica da se mnogi mogu vrlo lako dočepati onog što ne želite da svi vide

VIDEO

Već nekoliko dana šuška se o ukradenim eksplicitnim fotografijama glumice Emme Watson (26). Sada je njezin glasnogovornik potvrdio da je na slikama zaista mlada glumica, ali da 'fotke' nisu eksplicitne.

- Ukradene su Emmine fotografije sa proba kostima koje je imala prije nekoliko godina sa svojim stilistom. Ona na njima nije gola. Odvjetnici su dobili daljnje upute - stoji u priopćenju glasnogovornika zvijezde filmova o Harryju Potteru.

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Mnogi korisnici Twittera i Reddita tvrde da su vidjeli glumičine fotografije na jednoj mreži za podjelu podataka na kojoj prevladava ilegalan i eksplicitni sadržaj bez ikakve identifikacije. Korisnici Reddita dodali su i i da su pored Emminih, procurile i fotografije njene koljenice Amande Seyfried (31).

Za razliku od Emminih, Amandine 'fotke' su prilično eksplicitne, a na njima glumica dijeli intimne trenutke sa svojim dečkom. Njezini odvjetnicu odlučili su tužiti stranicu na kojoj su se spomenute fotografije pojavile.

PA/Pixsell

- Možda će se pojaviti još nekoliko imena na listi, ali ovo su one najpoznatije. Ne želim prekršiti pravila Reddita i podijeliti, ali za nekoliko dana oko ovog će se podići velika prašina.- napisao je jedan korisnik ove mreže.

 

. Ipak, nisu jedne koje su završile u toj nezavidnoj situaciji.

Mischa Barton

Nešto više od mjesec dana nakon što je završila na psihijatriji jer je polugola vrištala o smaku svijeta na dvorišnoj ogradi, Barton se snimkama seksa ponovno našla u središtu skandala. Hollywood bruji o tome da na snimci navodno s nepoznatim muškarcem na bračnom krevetu izmjenjuje seksualne poze odjevena u sivu majicu s kapuljačom. 

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski (25) , koja se proslavila svojim plesom u spotu za hit Robina Thickea 'Blurred Lines', često objavljuje seksi fotografije na kojima pozira i 'kao od majke' rođena. Lijepa brineta je sve samo ne stidljiva, a to ju je nedavno prilično skupo koštalo.

 

Secret project in NYC today 💫 coming to you March 2017

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naime, link na pozamašan broj fotografija na kojima je američka glumica i manekenka u većini slučajeva skroz gola, poslane su Helen Wood, prostitutki koja se proslavila 'druženjem' s Wayneom Rooneyem, a koja danas piše kolumnu za Daily Star. 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Spomenute fotke ukradene su s iClouda lijepe Emily, a Wood je taj čin osudila i rekla kako joj ne pada na pamet iste objaviti. Inače, to nije prvi put da lijepa Emily ima problema zbog golišavih fotografija jer je u prosincu prošle godine fotograf Jonathan Leder objavio 'fotke' s jednog snimanja bez njenog pristanka. 

 Maisie Williams

Actress Maisie WIlliams arrives at the 68th Primetime Emmy Awards in Los Angeles, California

Glumica Maisie Williams (19), najpoznatija po ulozi Arye Stark u hit seriji 'Igra prijestolja' na zaključanom profilu objavila je fotografije na kojima pozira u toplesu, a netko je iste ukrao i počeo ih dijeliti po društvenim mrežama.

Dara Bubamara

 

Hvala svima👍❤️bilo je divno veceras ! Velvet/ club / Podgorica❤️laku noc❤️Baron/ Fashion❤️😘

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Folk zvijezda Dara Bubamara (40) krajem 2015. našla se u središtu skandala jer su procurile njene eksplicitne fotografije. Na njima, Dara se samozadovoljava, potpuno gola, raširenih nogu. Uz 'fotke', procurile su i SMS poruke u kojima ona govori što voli raditi u seksu i što bi sve radila muškarcu s kojim se dopisivala.

Instagram

Srpski mediji raspisali su se kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. No pjevačica je to demantirala te tvrdi da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana.

Nikolina Ristović

 

Earth has its poetry, for those who listen... #beautifulplace #island #vacation

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina Ristović (43), tada poznata kao Pišek, 2008. godine imala je sličan problem. Naime, voditeljica se mobitelom fotografirala u kupaonici jednog luksuznog dubrovačkog hotela, a fotografijama je željela počastiti svog tadašnjeg dečka Kristijana Curavića. Voditeljica je mobitel izgubila, a kako se to dogodilo za vrijeme ljeta i kako nitko nije objavio slike, Nikolina je pretpostavila da je mobitel vjerojatno završio u moru.

 

Only worry in the world is the tide gonna reach my chair... #beach #france #vacation

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Na njenu nesreću, nepoznati nalaznik mobitela fotografije je objavio na internetskom forumu, odakle su se dalje proširile i završile na naslovnici jednog časopisa. Nikolina je izjavila kako se taj put jednostavno morala fotkati, jer je rasvjeta bila tako dobra da nije mogla odoljeti.

Jennifer Lawrence

Actor Jennifer Lawrence arrives at a screening of X-Men Apocalypse at a cinema in London

Glumica se našla u središtu takozvanog 'iCloud skandala' kada su njezine gole fotografije ukradene i objavljene na internetu.

Amber Heard

"Magic Mike XXL

Osim Lawrence, žrtva spomenutog skandala bila je i sada već bivša supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard (30). Hakeri su se dokopali njenih seksi videa koje je slala Johnnyju dok je on bio izvan zemlje. Na snimci, Amber na krevetu izvodi striptiz, dira se i poručuje Johnnyju kako ga želi. 

Mila Kunis

PA/Pixsell

Američka glumica Mila Kunis (32) također je jedna u nizu slavnih osoba čiji su mobiteli hakirani, a neke od fotografija s njezinog uređaja navodno su pokazivale pjevača Justina Timberlakea u vrlo zavodljivim pozama. Četiri fotografije su procurile u javnost. Na jednoj Justin bez majice leži u krevetu, a u jednoj popularni pjevač i glumac na glavi nosi ružičaste gaćice,

Katy Perry

USA - 2017 iHeart Music Awards - Los Angeles

Fotografija gole Katy Perry (32), kako leži u krevetu i pokazuje grudi, objavljene su u sklopu 'Hollywood leaks' skandala iz 2011. godine, kada je istoimena grupa hakera ukrala i objavila cijelu seriju golišavih, privatnih fotografija poznatih žena. Osim Katy, žrtva je bila i Scarlett Johannson koja se fotografirala gola nakon tuširanja te u krevetu. 

Charlize Theron

PA/Pixsell

Charlize Theron (39) na svojem mobitelu nije imala skroz gole fotografije, no na jednoj od njih gleda u kameru kojoj 'šalje pusu' te otkriva čipkasti grudnjak. Njezin mobitel bio je ukraden, a na internetu su se, osim njenih privatnih 'fotki', pojavile i informacije iz njenog telefona.

Christina Aguilera

PA/Pixsell

Fotografije Christine Aguilere (35), na kojima sjedi gola u, čini se, vlastitom ormaru, obišle su internet 2002. godine. Fotografije su nastale osam godina prije toga. Pjevačica je golo tijelo 'ukrasila' tankim lancima i kristalićima, a 'fotke su ukradene s njenog osobnog računala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...