Obavijesti

Show

Komentari 18

Oni imaju dugi bračni 'staž': 'Ključ' je u amneziji i seksu

Oni imaju dugi bračni 'staž': 'Ključ' je u amneziji i seksu
27

Michael Caine je u braku 45 godina, a zbog supruge Shakire se prestao opijati. Keith Richards je svoju dragu, glumicu Patti Hansen 'izliječio' od depresije. Jamie Lee Curtis je muža zamijetila u časopisu

VIDEO

HUGH LAURIE I JO GREEN

Savršeno se nadopunjujemo i osjećam da smo s godinama postali bliži, istaknuo je glumac, komičar i glazbenik Hugh Laurie (58). Englez je 29 godina u braku s kazališnom administratoricom Jo Green (62) i imaju sinove Charlesa Archibalda (30), Williama Alberta (27) te kćer Rebeccu Augustu (25). 

 

Jo 🖤

A post shared by Hugh Laurie (@hughlaurie12) on

Hugh i Joe su najteže trenutke u svom braku proživljavali kada je glumac 2004. dobio glavnu ulogu u  medicinskoj seriji 'House'. Naime, Laurie je morao provesti duže vrijeme u Americi zbog snimanja, pa nije viđao suprugu i djecu po devet mjeseci. Glumac se tada borio s depresijom koju je imao i kao tinejdžer te je objasnio kako mu se stanje pogoršalo jer je bio odvojen od 'oslonca', svoje obitelji. 

 

Hugh and Jo 😍

A post shared by Hugh Laurie (@hughlaurie12) on

- Bilo je bolno imati me uz sebe, bio sam jadan i zaljubljen u sebe. Sebično je biti depresivan i ne napraviti ništa oko toga - rekao je Laurie kojeg su supruga i djeca nagoovorili da se obrati liječnicima. Dodao je kako je njegova majka također patila od depresije. 

TOM HANKS I RITA WILSON

 - Kada sam je upoznao, odmah sam znao da više nikada neću biti usamljen - rekao je svojedobno glumac Tom Hanks (61) koji se kolegicom Ritom Wilson (61) oženio 1988. To je bilo samo godinu dana nakon što se razveo od glumice Samanthe Lewes (66) koja je bila njegova ljubav s fakulteta. 

Extremely Loud & Incredibly Close Premiere NY

Tom kaže da se osjećao usamljeno prije nego je upoznao Ritu, a ističe da ne postoji 'čarobna formula' za dugovječnost njihovog braka. Jednostavno vjeruju da ih onaj drugi 'shvaća'. 

- Kažu da sigurno puno radimo na braku i sebi. Ne radimo. Tu i tamo moraš preboljeti neke stvari, no život je jedna prokleta stvar jedna nakon druge i stvarno je ugodnije kad možeš doći doma i provesti vrijeme s nekim tko ti se sviđa i s kim se slažeš - ispričao je Hanks koji s Wilson ima sinove, glumca Cheta (27) i Trumana (22). U prvom braku je dobio sina Colina (40) i kćer Elizabeth Ann (35) koji se bave istim poslom kao i on. 

JAMIE LEE CURTIS I CHRISTOPHER GUEST 

Glumica Jamie Lee Curtis (59) prvi put je zapazila svog muža, scenarista, redatelja i glazbenika Christophera Guesta (70) u časopisu kada je vidjela njegovu fotografiju. Tada je rekla svojoj prijateljici da će se udati za tog muškarca, a samo pet mjeseci kasnije se njezina rečenica i ostvarila te je par u braku 34 godine. 

Glumica, koja se 1978. proslavila s hororom 'Noć vještica', kaže kako ljudi smatraju dugovječan brak 'fascinantnom stvari'. Dodala je kako bi mogla napisati knjigu o braku i nazvati ju 'Nemoj otići'. 

- Tajna je u tome da se ne razvedeš - našalila se Curtis. Ističe kako brak nije lagan i da se čovjek treba osjećati ugodno u svojoj koži i ustanoviti određene perimetre za sebe. Jamie kaže da su ona i njezin muž Christopher jako razlličiti, no vole 'zlatne filmske godine'. Supružnici imaju kćer Annie (30) i sina Thomasa (22) koje su posvojili. 

KEVIN BACON I KYRA SEDGWICK

- Glumio sam u predstavi kao 19-godišnjak. Kasnije sam s prijateljima sjeo u slastičarnicu. Čuo sam kako ju brat nagovara da mi priđe jer je rekla da joj se sviđam - ispričao je glumac Kevin Bacon (59) koji je 30 godina u braku s kolegicom Kyrom Sedgwick (52). 

Kaže da mu je Kyra prišla i pohvalila njegovu izvedbu u predstavi, a 10 godina kasnije kada su bili u vezi rekla je Kevinu da se prilikom tog prvog susreta ponašao arogantno rekavši joj: 'Hvala, dušice'. Par se zaljubio na snimanju filma 'Lemon Sky', a vjenčali su se 1988. Bacon tvrdi kako je odmah čim je vidio Sedgwick znao da je žena za njega. 

62nd Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

- Nisam imao hrabrosti prići joj i pozvati ju na večeru jer dugo nisam izlazio te sam 'izašao iz štosa'. Zato sam pitao sve na setu hoće li da se družimo nakon posla i jedino ona nije mogla doći - prisjetio se glumac. Dodao je da Kyra tada nije mogla manje mariti za njega i karijeru, a i mislila je kako je umišljen i arogantan što je i bio. 

- Očekivao sam da zna sve o meni i mojim filmovima, ali nije. Nije gledala ni moj film 'Footloose', no mislim da ga je do sada pogledala - našalio se glumac. Kyra je čak pomislila da Kevin vodi svugdje svog psa samo bi zaveo djevojke. 

Kyra Sedgwick Star on the Hollywood Walk of Fame - Los Angeles

- Bilo je puno natjeravanja s moje strane i činilo se kao cijela vječnost, no vjerojatno se radi o samo tjedan dana ili slično - istaknuo je Bacon koji s Sedgwick ima sina Travisa (29) i kći Sosie Ruth (26). Kyra je otkrila tajnu njihovog braka. 

- Koja je tajna našeg braka? Joj, sad ću osramotiti našu djecu, ali svakako zdrav i aktivan seksualan život. Kad Kevin uđe u prostoriju meni i dalje plešu leptirići u trbuhu - rekla je glumica. Njezin suprug se složio s njezinim 'receptom'. 

- Strast i požuda su još uvijek tu - zaključio je Bacon. 

SAMUEL L. JACKSON I LATANYA RICHARDSON

Glumac Samuel L. Jackson (69) upoznao je svoju suprugu, kolegicu i producenticu LaTanyju Richardson (68)  na fakultetu, a u braku su 38 godina te imaju kćer Zoe (36). Samuel ističe da i nakon toliko vremena osjećaju snažnu vezu. 

PA/Pixsell

- Supruga i moja kćer su me dan nakon što sam se onesvijestio od droge poslale na odvikavanje. Podupirale su me i davale mi razlog da ustanem te živim dan za danom. Bio sam je*eni ovisnik i sišao sam s uma - prisjetio se glumac najtežih dana.

LaTanya kaže da je 'ključ' njihovog odnosa amnezija i kako se Jackson sporo mijenjao, ali ipak je to učinio zbog nje i kćeri. Tvrdi da je njezin muž 'emocionalno isključen', ali pametan. Ponekad ga zove na set kako bi pitala nedostaje li mu, a on joj samo kratko odgovori: 'Ne'. 

MICHAEL CAINE I SHAKIRA BAKSH 

- Bez nje bih davno bio mrtav. Vjerojatno bih se opio do smrti - istaknuo je glumac Michael Caine (85) koji je 45 godina u braku s kolegicom Shakirom Baksh (71). Kaže da je ispijao po bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija na dan, a smirio se kada je upoznao Shakiru. 

24sata

- Ona je moja desna ruka, osoba od povjerenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam ju upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje - ispričao je glumac. Caine je zamijetio Shakiru 1971. u reklami za kavu i došao je do, kako kaže, najljepše žene koju je ikad vidio preko prijatelja. Dvije godine kasnije su se vjenčali u Las Vegasu. 

Pixsell

Glumac sada pije vino samo uz večeru, a tvrdi da je smanjio ispijanje alkoholnih pića kada se oženio. Na to ga nije natjerala supruga nego je jednostavno zbog nje ostati trijezan i živ, a ona je iako je to skrivala bila jako anksiozna zbog muževog zdravlja. Caine ističe da je u svom poslu okružen brojnim zgodnim ženama, no on ima takvu kod kuće.

PA/Pixsell

- Nikad nisam bio u iskušenju da zastranim i prevarim ju. Neki moje kolege tvrde kako se prevara na setu ne računa, ali ja se nikad nisam s time slagao i uvijek vodim suprugu na snimanje - zaključio je Caine koji sa Shakirom ima kćer Natashu (45). Glumac je u prvom braku s pokojnom kolegicom Patricijom Haines dobio kćer Dominique Caine (62). 

KEITH RICHARDS I PATTI HANSEN 

- Njegova ljubav i pažnja su me napunili pozitivnom energijom i donio mi je nadu te me spasio od depresije - ispričala je manekenka Patti Hansen (62) koja je od 1983. u braku glazbenikom te osnivačem benda i gitaristom benda Rolling Stones Keithom Richardsom (74). 

Scream 2009 Awards - California

- Ostali smo zajedno. Prilično je jednostavno. Volimo se i ona me može trpjeti, a bilo je teško naći ženu, pogotovo tako lijepu koja će me prihvatiti takvoga, s ovim poslom i stilom života. Ne kažem da je teško, ali treba 'žonglirati'. Moja supruga mi je sve to olakšala - objasnio je Richards tajnu dugovječne veze s Hansen. Supružnici imaju kćeri, manekenke Theodoru (33) i Alexandru (31). 

Pixsell

Glazbenik je s pokojnom glumicom Anitom Pallenberg dobio sina Marlona (48) i kćer Angelu (46). Imali su i sina Taru koji je preminuo tri mjeseca nakon rođenja te je Richards rekao kako je tada pomišljao na samoubojstvo, no koncerti s bendom su ga spasili. 

ADRIANO CELENTANO I CLAUDIA MORI

Talijanski pjevač Adriano Celentano (80) glumica Claudia Mori (74) u braku su 54 godine, a upoznali su se na 1963. na setu filma 'The Strange Type'. Adriano je već tada bio poznat dok je Claudia počinjala svoju karijeru. 

Pjevač su se oduvijek sviđale mlađe žene te mu za 'zapela za oko' i glumica koju je pozvao na spoj. Njegovo samopouzadnje je plašilo Claudiju pa je rekla Adrianu kako ne može izaći s njime jer ima previše posla. Tijekom snimanja glumica je slučajno prolila vodu na dio opreme i došlo je do kratkog spoja te su žarulje popucale i komadići su pogodili pjevača. 

Claudia je potrčala pomoći Adrianu i ispričavala mu se, a on je taj trenutak iskoristo da ju ponovno pozove na spoj. Ipak, razdvojili su se kada je završilo snimanje filma i pjevač je otišao na turneju. No pozvao je Claudiju na jedan od koncerata i izjavio joj ljubav s pozornice te su napokon započeli svoju vezu. Vjenčali su se 1964. u tajnosti i pozvali samo najbliže prijatelje. 

Claudia je, kako tvrde talijanski mediji, izmišljala skandale kako bi povećala muževu popularnost, a nisu joj smetale nasrtljive obožavateljice. Par je imao prilično 'javne' svađe pa je Adriano jednom legao na tračnice i tvrdio da će se ubiti zbog razmirica sa Claudijom. Ubrzo je došla glumica i histerično plakala te je pjevač nekoliko trenutaka prije nego je dojurio vlak skočio svojoj dragoj u zagrljaj. 

Iako je tolerirala Adrianove brojne obožavateljice, Claudia nije mogla prijeći preko Adrianove afere s talijanskom glumicom Ornellom Mutti (63). Oni su se upoznali na snimanju filma 'The Taming of the Scoundrel'. Claudia je pokupila svoje stvari, uzela djecu i ostavila Adriana. Pjevačeva veza s Mutti nije dugo potrajala te se vratio supruzi i javno ju molio oprost. 

MICHAEL J. FOX I TRACY POLLAN

Glumac Michael J. Fox (56) 30 je godina u braku s kolegicom Tracy Pollan (57). Pollan kaže da treba imati povjerenje u supružnika. 

- Toliko puta parovi imaju svađe kada im se nakupi puno stvari i u tom trenutku to nema veze s ničim što je partner napravio ili rekao. To se i meni događa - ispričala je Tracy. No u tom trenutku Michael shvaća da joj je teško i objasni joj da ju nikada ne bi povrijedio. Glumica je dodala kako se treba zamisliti u poziciji onog drugog, a pomaže i kada je muž šaljiv poput Michaela. 

- On je nevjerojatan otac, jedan od najpametnijih ljudi koje poznajem i još je jako sladak - zaključila je Pollan koja s Foxom ima sina Sama Michaela (28) te blizanke  Aquinnah i Schuyler Frances (23) i kćer Esme (16). 

STING I TRUDIE STYLER 

- Nikada nisam mislio da bih mogao ograničiti svoju strast na jednu ženu. Život postaje neusporedivno bolji kada postoji samo jedna osoba koju voliš i koja voli tebe - istaknuo je glazbenik Sting (66) kojemu je pravo ime Gordon Matthew Thomas Sumner. 

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Englez je 26 godina u braku s glumicom Trudy Styler (64) s kojom ima kćeri Eliot Paulinu (27) i Mickey (27) te sinove Jakea (32) i Giacomoa (22). Par se upoznao 1982. i zaljubili su se na prvi pogled, a kažu kako su nerazdvojni pa Stinga često supruga prati na koncerte diljem svijeta. 

MICHAEL STERN I LISA KUDROW 

Glumica Lisa Kudrow (54) srela je direktora oglašivačke kompanije Michela Sterna 1987. Kratko su bili u vezi koju Lisa nije shvaćala ozbiljno te su se razišli. Nekoliko godina kasnije pas se sreo na setu serije 'Prijatelji' i zaljubili se. Vjenčali su se 1995. godine, a u javnosti je kružila informacija da je glumica čuvala svoje djevičanstvo za brak. 

- Kad smo se Michael i ja odlučili vjenčati, znali smo da ne možemo obećati vječnu ljubav jedno drugome jer to ne možeš napraviti. Umjesto toga obećali smo si raditi na bilo kojem problemu koji se pojavi u našem braku. Predani smo tome da naš odnos funkcionira - ispričala je Kudrow koja sa Sternom ima sina Juliana (19). 

FREDDIE PRINZE JR. I SARAH MICHELLE GELLAR

- Želimo zaštiti naše nježno zajedništvo od znatiželjnih očiju. Zato imamo takvu odličnu vezu - istaknuo je glumac Freddie Prinze Jr. (42). On je od 2002. u braku s kolegicom Sarah Michelle Gellar (41) najpoznatijoj po seriji 'Buffy: Ubojica vampira', a ističe kako je ključ njihovog braka što se ne pojavljuju često skupa u javnosti i ne daju drugima da zadiru u njihovu privatnost. 

Instagram

- Tajna naše duge veze su zasebne kupaonice. Osjećam da postoje određene stvari koje bi trebale ostati samo tebi i tvoj partner ne mora znati ništa o njima - ispričala je Gellar. Kaže i kako neki interesi trebaju ostati zasebni kao na primjer njezina kartica za šoping ili ako si muško kartica kojom kupuješ igrice. Supružnici imaju kćer Charlotte Grace (8) i sina Rockyja Jamesa (5). 

 

Pročitajte još i ovo! Ovo su 18 najljepših plavuša Hollywooda. 

Pročitajte još i ovo! U ovom svijetu možeš se seksati s omiljenom porno zvijezdom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao