Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Opaka bolest: Melanie Griffith opet vodi bitku s rakom kože

Glumica je rak kože prvi put pobijedila 2009. godine kada se bolest pojavila ispod desnog oka. Nakon operacije fotografirana je s tamnom mrljom na licu

*EXCLUSIVE* Makeup free Melanie Griffith steps out with a scab on her face
Foto: CAEL

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197415 / ]

Melanie Griffith (60) prije nekoliko tjedana pojavila se u Los Angelesu s  tamnom mrlju na nosu, a sada su se američki mediji raspisali o tome kako se glumica po drugi put bori s rakom kože. Melanie je navodno bila na operaciji uklanjanja melanoma kože i sada se nalazi na terapiji.

*EXCLUSIVE* Makeup free Melanie Griffith steps out with a scab on her face | Autor: CAEL Foto: CAEL

Glumica je rak kože prvi put pobijedila 2009. godine kada se bolest pojavila ispod desnog oka. Nakon operacije fotografirana je s tamnom mrljom na licu.

Rak kože je imala i Khloe Kardashian (38) koja je otvoreno progovorila o tom teškom iskustvu s namjerom da pomogne drugima u sličnoj situaciji.

Foto: promo

Jači od ove opake bolesti bio je i Hugh Jackman (59). Australski glumac početkom godine je po šesti put išao 'pod nož' kako bi pobijedio rak kože koji mu se stalno iznova vraća jer se kao mladić sunčao bez zaštite.

Jackman je imao operaciju i u veljači prošle godine, a tada je javnosti otkrio da je u roku od 18 mjeseci imao četiri raka kože te da ga je liječnik upozorio da bi ih mogao imati još u budućnosti. 

Naši partneri pišu
Message