Show

Komentari 52

Operni pjevač na odmoru uživa s 26 godina mlađom suprugom, zbog nje je ostavio bivšu ženu...

Operni pjevač na odmoru uživa s 26 godina mlađom suprugom, zbog nje je ostavio bivšu ženu...

Andrea i Veronica Bocelli su u skladnom braku već 12 godina i imaju zajedno kćer Virginiju. Unatoč velikoj razlici u godinama, Veronica je Andrein životni partner, ali i operni partner te menadžer

Poznati operni pjevač Andrea Bocelli i njegova supruga Veronica su nedavno proslavili godišnjicu braka, iako su bili zajedno 12 godina prije nego što su se vjenčali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjevač je otvoreno progovorio o 25-godišnjoj razlici u godinama između njega i njegove žene te otkrio tajnu njihove sreće.

- Veliki jaz u godinama tradicija je u mojoj obitelji, takva razlika je i između mojih roditelja - rekao je. 

-  Uz to sam jako religiozan, a razlika u godinama je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima - dodao je operni pjevač.

Trajna ljubav Andree i Veronike pokazala se kad su izašli na pozornicu na specijalnom snimljenom koncertu u velikom hollywoodskom kazalištu Dolby u LA-u. Iako su u emisiji bili i dueti s vokalnim moćnicama kao što su Ariana Grande i Nicole Scherzinger, nagrada za najromantičniju pjesmu noći definitivno je pripala Bocelliju i njegovoj ženi.

- Brak je zapravo započeo kad smo se upoznali - jednom prilikom je rekao Bocelli.

Ispričao je da su prijatelji ostavili Veronicu samu tijekom izlaska i da je spletom okolnosti završila na zabavi 2002. godine na kojoj je i on bio. Nedavno razvedeni Andrea nakon prvog razgovora ostao je potpuno opčinjen ovom ljepoticom, a koliko ga je zaludila govori i činjenica da joj je otpjevao ariju Occhi Di Fata (Viline oči) te ju molio da ostane kad mu je rekla da treba ići doma i učiti za ispite, piše britanski Express.

- Bio je to najbrži početak veze, jer smo se te iste noći zajedno uselili - rekao je Andrea.

Tijekom godina, Veronica je postala druga majka Andreinoj djeci Amosu i Matteu koje naziva 'svojim sinovima', a par je 2012. godine dobio i kćer Virginiju.

Poznati tenor bavi se glazbom u svim dijelovima svog života, pa tako i u braku, a Veronica Andrea, majka njegove kćeri mu je i povremena partnerica u duetima. 

Ona igra još jednu nevjerojatno važnu ulogu u životu talijanske zvijezde - ujedno je i njegova menadžerica. 

Najčitaniji članci