Obavijesti

Show

Komentari 19

Opet spoileri! Sada je jasno što se dogodilo sa Jonom Snowom

Opet spoileri! Sada je jasno što se dogodilo sa Jonom Snowom
12

Nakon nevjerojatne prošlotjedne galerije slika iz nove, šeste sezone 'Igre prijestolja', HBO nas je odlučio počastiti i fenomenalnim teaserom za nadolazeću sezonu

VIDEO

Kada se krajem travnja 'Igra prijestolja' opet pojavi na malim ekranima, gledatelji po prvi put neće uopće moći predvidjeti što će se dogoditi u seriji.

Naime, scenaristi serije više ne mogu pratiti sadržaj knjiga jer George R.R. Martin još uvijek nije napisao novu knjigu po kojoj bi se moglo išta snimiti.

S time na umu, jasno je da nas HBO pokušava što više i više držati u neizvjesnosti. Tako je na Twitteru u zadnjih par tjedana 'bjesnila bitka' između zastava pojedinih kuća u trailerima, koji svi obećavaju mračnu i neizvjesnu sudbinu za pojedine članove velikih kuća koje ratuju u 'Igri prijestolja'.

Detalji o novoj sezoni su uglavnom bili pomno skriveni, tako da se samo moglo nagađati o tome što nešto znači, bez dobrih dokaza za išta. No sada je izašao i prvi teaser za šestu sezonu.

Video nas odvodi duboko u Kuću crnog i bijelog, sve do Dvorane lica. U kamenoj dvorani su biste stotina onih koji su umrli u seriji. Ako ste imalo pratili seriju, prepoznati ćete sva lica koja se pred vama pojavljuju. Ned Stark (Sean Bean), Robb Stark (Richard Madden), Catelyn Stark (Michelle Fairley), Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) i… Jon Snow (Kit Harington).

 

S gore rečenim na umu pogledajte video, na svoju odgovornost

 

Pitanja koja se postavljaju su je li Jon Snow uistinu mrtav, ili ćemo možda doživjeti da ga Melisandre (Carice van Houten) vrati u život? Tyrion Lannister (Peter Dinklage) je također prikazan, među mrtvima, premda smo ga vidjeli živog u Meereenu, kako gleda Daaria (Michiel Huisman) i Joraha (Iain Glen) koji odlaze na potragu za Daenerys (Emilia Clarke). Znači li i pojava njegovog lica, među ostalima, da će umrijeti u ovoj sezoni?

Sva ova pitanja biti će odgovorena tek kada nova sezona stigne. 'Igra prijestolja' vraća se na male ekrane 24. travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode