Obavijesti

Show

Komentari 19

Opet ih uhvatili u laži? Vjenčani list Meghan i Harryja pokazuje datum kraljevskog vjenčanja

Opet ih uhvatili u laži? Vjenčani list Meghan i Harryja pokazuje datum kraljevskog vjenčanja
6

'Žao mi je, ali Meghan je očito zbunjena i očito je pogrešno informirana. Nisu se vjenčali tri dana ranije pred nadbiskupom Canterburyja' rekao je Stephen Borton, bivši glavni službenik u uredu za registre

VIDEO

U šokantnom intervjuu s Oprah Winfrey, vojvotkinja Meghan Markle (39) izjavila je kako se za princa Harryja (36) udala tri dana prije samog kraljevskog vjenčanja. 

Izgleda da naivna Meghan nije razmišljala o tome da će mediji tu informaciju dobro istražiti. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

Britanski medij The Sun objavio je njihov vjenčani list na kojemu kao službeni datum vjenčanja stoji 19. svibanj 2018. godine, odnosno dan kraljevskog vjenčanja. 

Zašto je Meghan rekla da su se vjenčali tri dana prije i dozvolila da medij opet pronađu neistinu u njezinim izjavama, nitko ne zna. 

Royal wedding

Meghan je u intervjuu s Oprah rekla kako nam tom vjenčanju nije bilo svjedoka, već samo princ Harry, svećenik i ona. Uz to je dodala da upravo taj vjenčani list stoji na zidu njihovog doma, a ne onaj koji su dobili na dan kraljevskog vjenčanja. 

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

- Žao mi je, ali Meghan je očito zbunjena i očito je pogrešno informirana. Nisu se vjenčali tri dana ranije pred nadbiskupom Canterburyja - rekao je Stephen Borton, bivši glavni službenik u uredu za registre.

Royal wedding

- Posebna dozvola koju sam pomogao sastaviti omogućila im je vjenčanje u kapeli Svetog Jurja u Windsoru, a ono što se tamo dogodilo 19. svibnja 2018. i što su vidjeli milijuni ljudi širom svijeta bilo je službeno vjenčanje koje su priznale engleska Crkva i zakon. Ono što pretpostavljam da su učinili jest to da su izmijenili neke jednostavne zavjete koje su možda sami napisali i to izgovorili pred nadbiskupom - ili je, što je još vjerojatnije, to bila obična proba - dodao je Borton. 

Objavljena je i fotografija vjenčanog lista, a možete ju vidjeti OVDJE.

- Nisu se mogli vjenčati u Nottingham Cottageu jer to nije ovlašteno mjesto i nije bilo dovoljno prisutnih svjedoka. Ne možeš se vjenčati sa samo troje prisutnih ljudi. To nije valjana ceremonija. Mislim da je vojvotkinja zbunjena. Bilo koja potvrda koju može imati o svojim zavjetima na zidu nije službena potvrda o vjenčanju - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje