Show

Komentari 25

Opleli po Kylie: 'Ni nasmijati se ne možeš. Prestani s filerima!'

Opleli po Kylie: 'Ni nasmijati se ne možeš. Prestani s filerima!'

Ljudi ne razumiju kako dobra kosa i šminka i fileri... Ma, ne shvaćaju da to radi baš veliku razliku. To nikad nisam skrivala i zbog toga mi je tako 'promijenjeno' lice, govorila je svojedobno Kylie

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie se bacila u poljoprivredu: Nisi sigurno to sve sama posadila

Pratitelji Kylie Jenner (22) optužili su najmlađu milijarderku na svijetu da si je pofriškala lice filerima. To tvrde zato što je objavila fotografiju na kojoj je je grlila svoju djevojčicu Stormi, a izgledala je drukčije nego inače.

Prije svega imala je dugu plavu kosu, a dok se smijala oči su joj bile gotovo skroz zatvorene pa su pratitelji zaključili da je njeno lice čudno. Zato su krenuli raspravljati o tome je li Kylie u lice ubrizgala filere. 

- Izgleda kao moja baka s ovim filerima. Realno, izgleda kao da ima 55 godina... a tako je mlada - komentirao je jedan dok je drugi dodao:

- Prestani s filerima, ne možeš se ni nasmijati normalno. 

Kylie je prije priznala da je ubrizgala filere u svoje usne, ali nakon toga je cijelo vrijeme ponavljala kako ih je izvadila, odnosno da su nestali i više ih nije 'stavljala'. Isto tako je negirala sve navode da je bila pod nožem i korigirala lice. Ponavljala je kako to nikad ne bi učinila jer se previše straši. 

- Užasno mi je to, ne bih nikad mogla - govorila je Kylie svojedobno. 

I upravo zato cijelo vrijeme ističe da se njena promjena lica, koja je i više no očita kad se gleda presjek kroz godine, samo zbog toga što posvećuje pažnju kosi, koristi kvalitetnu i dobru šminku i ima nekoliko filera.

- Oni ne razumiju kako dobra kosa i šminka i fileri... Ma, ne shvaćaju da to radi baš veliku razliku. To nikad nisam skrivala - kaže Kylie. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie se bacila u poljoprivredu: Nisi sigurno to sve sama posadila

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci