Obavijesti

Show

Komentari 89

Opsjednuta izgledom: Glumica (27) umrla tijekom liposukcije

Opsjednuta izgledom: Glumica (27) umrla tijekom liposukcije
5

Brazilski model Pamela Nascimento (27) sudjelovala je u brojnim TV emisijama. Prije kobnog zahvata operirala je grudi i nos, a ovo joj je bila čak treća liposukcija

VIDEO

Brazilski model, glumica i sudionica brojnih TV showova, Pamela Nascimento (27), umrla je na operacijskom stolu za vrijeme liposukcije trbuha u jednoj od najboljih klinika za estetsku kirurgiju u Sao Paulu, pišu britanski mediji. Uzrok smrti uslijedio je nakon hipovolemijskog šoka, srce joj zbog velikog krvarenja više nije moglo pumpati krv. To je bio treći put da se Pamela podvrgnula liposukciji trbuha.

Iako je umrla još 19. listopada, vijest o smrti u javnost je procurila tek ovaj tjedan. Policiju je nakon pokopa o smrti obavijestila njezina teta Enedida Nascimento (61), koja ju je odgajala jer joj je majka umrla kada je imala šest godina.

Policija planira ekshumirati njezino tijelo dok bi kirurg koji ju je operirao mogao biti optužen za ubojstvo te prijevaru jer policija nije bila obaviještena o njezinoj smrti. 

Pamela se prije tri godine se preselila u Sao Paulo. Pojavljivala se na brazilskoj televiziji i studirala je biomedicinu. No liposukcija nije bio jedini zahvat kojim se podvrgnula. Njezina teta otkrila je da je bila i na drugim plastičnim operacijama, operirala je grudi i nos.

- Bila je opsjednuta svojim izgledom. Uvijek mi je govorila kako misli da je debela. No nije mi rekla za svoju posljednju liposukciju. Da mi je rekla ne bih joj to dopustila - rekla je njezina teta.

Dodala je da je nakon što je otišla u bolnicu na prepoznavanje njezina tijela uočila da je osoblje bilo jako nervozno i da su se tresli.

- Htjeli su da je vratimo kući i da je što prije pokopamo. Sigurna sam da nam bolnica nešto nije rekla, netko je bio nemaran. Pamela nije morala umrijeti. Zato sam odlučila obavijestiti policiju - rekla je.

Glasnogovornik klinike tvrdi da su otvorili istragu o tragediji.

- Bolnica je poduzela sva potrebna sredstva kako bi pomogla pacijentici Nascimento. Međutim, s velikom tugom žalimo zbog onog što se dogodilo - izjavio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin