Show

Komentari 10

Optužbama nema kraja! Nakon ubojstva, Aleca Baldwina tuže zbog klevete i duševnih boli

Optužbama nema kraja! Nakon ubojstva, Aleca Baldwina tuže zbog klevete i duševnih boli

Prošlo je tri mjeseca nakon što je na setu slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins, a sada ga za 25 milijuna dolara tuži sestra poginulog marinca kojoj joj je svojim komentarom nanio duševne boli

Alec Baldwin (63) u posljednje vrijeme baš i nema sreće, a pred njim nove optužbe. Tuži ga obitelj američkog marinca Ryllea J. McColluma koji je za vrijeme povlačenja američkih trupa iz Afganistana izgubio život u samoubilačkom napadu u Kabulu 26. kolovoza prošle godine, prenosi izvori prema dokumentima do kojih je došao Fox News Digital.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je započelo kada je glumac čuo za ovu tužnu priču pa je odlučio kontaktirati sestru poginulog marinca, Roice McCollum. Baldwin joj je ponudio ček od pet tisuća dolara da ga uruči bratovoj udovici koja je tek rodila njihovu kćerku.

No Roice je odlučila neobičnom potezom pokazati zahvalnost tako što je na svom Instagramu 3. siječnja objavila fotografiju gdje stoji usred nasilnih prosvjeda ispred američkog Kapitola koji su se dogodili početkom prošle godine kao pobuna na izbora Joea Bidena (79) za novog američkog predsjednika.

Vjerni demokrat Baldwin je vidio njenu objavu gdje pristaše Donalda Trumpa (75) napadaju zgradu Senata pa joj je odlučio uzvratiti komentarom:

- Kada sam poslao ček za tvog pokojnog brata, iz stvarnog poštovanja prema njegovoj službi za našu zemlju, nisam znao da si izgrednica i sudionica nasilnih prosvjeda - rekao je glumac.

No glumca čak nisu ni podržali njegovi obožavatelji jer je ubrzo dobio odgovore da Roice nije sudjelovala u nikakvom nasilju ni radnjama te da je ona u vezi tog ispitana od strane FBI-a, bez ikakvih daljnjih optužbi. Njegove riječi su navodno mnogo uznemirile sestru poginulog marinca te se odlučila optužiti glumca za klevetu, narušavanje privatnosti te namjerno nanošenje duševne boli, a za zadovoljštinu ga traži vrtoglavih 25 milijuna dolara.

Prisjetimo, glumac je prije tri mjeseca na snimanju westerna ''Rust'' pucao iz pištolja koji je trebao biti rekvizit, te je slučajno ubio direktoricu fotografije Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu (48). Baldwinu je oduzet mobitel kao jedan od ključnih dokaza, a ova bizarna i tužna nesreća još uvijek pod istragom.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Najčitaniji članci