Obavijesti

Show

Komentari 49

Optužila Seagala za silovanje: 'Jako me boljelo, plakala sam'

Optužila Seagala za silovanje: 'Jako me boljelo, plakala sam'
3

Simons je pripadnica Mormonske crkve. Silovanje je odmah prijavila svom svećeniku, ali joj je on savjetovao da ništa ne govori jer će biti 'na lošem glasu' u njihovoj zajednici

VIDEO

Regina Simons je 1993. radila kao statist na setu filmu 'On Deadly Ground'. Tada je imala 18 godina. U filmu glumi Steven Seagal, koji ga je i producirao. 

- Seagal me pozvao na tulum kod sebe doma. Kada sam stigla, shvatila sam da nitko neće doći osim mene. Odmah sam se ukipila, a on se bacio na mene i seksali smo se. Bila sam prestrašena, uhvatio me nespremnu. Cijelo vrijeme sam plakala i jako me boljelo, bio je tri puta veći od mene - ispričala je Regina za The Wrap. 

President Rodrigo Duterte with visiting American actor Steven Seagal (L) gestures during his courtesy call at the Malacanang presidential palace in Manila

Simons je pripadnica Mormonske crkve. Silovanje je odmah prijavila svom svećeniku, ali joj je on savjetovao da ništa ne govori jer će biti 'na lošem glasu' u njihovoj zajednici. Slučaj iz 1993. policiji je prijavila prije mjesec dana. 

Seagala su u studenom prošle godine za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje optužile tri glumice. Portia de Rossi, supruga Ellen DeGeneres, otkrila je da joj je akciji glumac u svom uredniku pokazao spolovilo. 

- Na posljednju audiciju za film sa Stevenom Seagalom trebala sam ići u njegov ured. Rekao mi je da je kemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Posjeo me i počeo otkopčavati svoje kožnate hlače. Istrčala sam van i nazvala svoju agenticu. Ona se uopće nije uzbudila i odgovorila mi je: 'Nisam bila sigurna je li on tvoj tip' - ispričala je Portia. 

Slične priče imale su i Julianna Margulies i Rae Dawn Chong, koje su tvrdile da ih je Seagal zvao na 'audiciju' u svoju hotelsku sobu. 

Bivša manekenka Faviola Dadis rekla je da je Seagal na nju nasrnuo i počeo je dirati 2002., tijekom jedne audicije. 

- Rekli su mi da će u sobi biti i žena, ali kada sam stigla u prostoriju, tamo je bio samo Steven i njegov zaštitar, Tražio je od mene da odglumimo romantično scenu i počeo me dirati - ispričala je Faviola, koja je također prije mjesec dana slučaj prijavila policiji. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin