Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Organizirala novi život: Pišek se na dva mjeseca seli u Srbiju

Voditeljici ipak cijelo ljeto neće biti radno jer je dobila kraću pauzu i 24. srpnja se veseli odlasku na more. Za Story je otkrila da je riječ o zanimljivom eksperimentu

Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Nakon potpisivanja ugovora s Prvom srpskom televizijom, Nikolina Pišek sljedeća će dva mjeseca provesti u Beogradu. Voditeljica je u intervjuu za Story izjavila kako je morala organizirati novi život na drugoj lokaciji i otkrila da sa sobom neće povesti kćer Hanu koja će ljeto provesti na Braču s bakom i djedom te dijelom s ocem. No voditeljici ipak cijelo ljeto neće biti radno jer je dobila kraću pauzu i veseli se odlasku na more 24. srpnja.

Otkrila je da je riječ o zanimljivom eksperimentu u kojem će istraživati koliko vid utječe na percepciju budućeg životnog partnera. Eksperiment će raditi s većim brojem potencijalnih parova koji su pristali sudjelovati, a emisija se u originalu zove 'Dating in the Dark'.

Nikolina, koja je prije nekoliko mjeseci prekinula dvogodišnju vezu sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem, otkrila je da su nekoliko mjeseci razmatrali što trebaju učiniti i jesu li im životni planovi zasebni ili zajednički. Dodala je kako misli da daljina nije bila presudna za njihov razlaz i zaključila da su njihove ambicije i karakteri znatno različiti.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message