Obavijesti

Show

Komentari 10

Orlando je Norina zlatna karta za brzi uspjeh u Hollywoodu

Orlando je Norina zlatna karta za brzi uspjeh u Hollywoodu
4

Iako je Nora Arnezeder ostvarila nekoliko dobrih glumačkih uloga, nije uspjela zapeti za oko američkim medijima. Sve se to promijenilo, započela je vezu s O. Bloomom

VIDEO

Orlando Bloom (37) godinama je ljubio Victorijinu anđelicu Mirandu Kerr (30), a u listopadu prošle godine par se nakon tri godine braka odlučio razvesti. Iako se šuškalo kako će zbog sina Flynna (3) poraditi na odnosu, ipak su sreću odlučili potražiti u tuđim zagrljajima. Miranda se prvo malo zabavljala s milijarderom Jamesom Packerom (46), a sada se upustila u ozbiljniju vezu s nepoznatim muškarcem. Orlando je pak utjehu pronašao u francuskoj glumici i pjevačici Nori Arnezeder (24). Visoka i vitka talentirana plavuša s prekrasnim crtama lica glumca je odmah osvojila. Iako još nisu javno potvrdili vezu, fotografije njihovih romantičnih izlazaka su i više nego dovoljne. Orlando i Nora “uhvaćeni” su u siječnju dok su u losanđeleskom baru satima sjedili i družili se.

- Sjedili su u kutu, daleko od svih. Svjetla su bila prigušena, a on nije skidao pogled s nje. Nekoliko puta joj je i maknuo kosu s lica. Njoj se to jako svidjelo, pa mu je uzvraćala zaljubljenim smiješkom - rekao je jedan od gostiju.

S mladom Francuskinjom Orlando je proveo noć u hotelu

Zvijezda filma “Hobbit“ ubrzo je primijetio paparazze koji su ih čekali ispred kafića pa je romantično druženje s novom djevojkom odlučio provesti na mirnijem mjestu. Ne obazirući se na škljocanje fotoaparata, iz bara je izašao prvi kako bi otišao po motor kojim se zatim vratio po lijepu Francuskinju. Ona ga je sa smiješkom dočekala te čim je skočila na jurilicu, čvrsto ga je obgrlila. Par je zatim otišao u hotel Four Seasons.

Nora je uspon u Hollywoodu započela 2012. kad je igrala u filmovima “Ukradena priča” i “Sigurna kuća” s Denzelom Washingtonom. Iste godine glumila je i s Bloomovim kolegom iz filma “Gospodar prstenova” Elijahom Woodom u morbidnom hororu “Manijak”. Američki mediji šuškaju da je upravo Elijah upoznao Noru i Orlanda. Glumca su prije Francuskinje, koja je zaljubljenica u jazz, povezivali i s Condole Rashad, s kojom je glumio u kazališnoj predstavi “Romeo i Julia“ .

- Ponekad je ne želim pustiti iz ruku. Samo bih je ljubio, onako sočno i dugo - rekao je u listopadu glumac, zbog čega su počela nagađanja o njihovoj vezi. Bloom to nikad nije potvrdio, kao što nije potvrdio ni nagađanja da mu se sviđala kolegica Liv Tyler. Orlando i kći Stevena Tylera iz Aerosmitha zbližili su se na setu “Gospodara prstenova” i nekoliko puta su uhvaćeni na predstavama i večerama. Ipak, čini se da je glumca uspjela osvojiti jedino rasna plavuša Nora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski