Show

Komentari 0

Orlando posuđuje glas Harryju: Stiže crtić o kraljevskoj obitelji

Orlando posuđuje glas Harryju: Stiže crtić o kraljevskoj obitelji

Autor animirane serije Gary Janneti je, aludirajući na Igru prijestolja, rekao kako mu je drago što će surađivati s ovom medijskom kućom i donijeti im 'još jednu seriju o obitelji koja se bezobzirno bori za tron'

Autor animirane serije 'Obiteljski čovjek' Gary Janetti (53) našao je novu inspiraciju. Sad pravi animiranu seriju o britanskoj kraljevskoj obitelji, piše BBC. Serija će se zvati 'Princ', a priča o Windsoru će se ispričati iz perspektive princa Georgea (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

U priči o najpoznatijoj obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu, princu Harryju (35) će glas posuditi Orlando Bloom (43).

- Princ prati animiranog princa Georgea koji prolijeva sav taj 'britanski, kraljevski čaj - piše na službenoj Twitter stranici HBO-a MAX. 

Kraljevska obitelj aktualna je prethodnih dana zbog priče o budućnosti princa Harryja i Meghan Markle (38) nakon što je par odlučio napustiti kraljevske obaveze i početi novi život u Kanadi.

Gary je, aludirajući na Igru prijestolja, rekao kako mu je drago što će surađivati s ovom medijskom kućom i donijeti im 'još jednu seriju o obitelji koja se bezobzirno bori za tron'. 

Garyjev satirični Instagram profil ima skoro 900.000 pratitelja i dosta objava vezanih za princa Georgea. Izmišljeni George često 'bocka' komentarima svoju sestru Charlotte, brata Louisa, strica Harryja i strinu Meghan, njihovog sina Archieja i druge članove svoje obitelji.

Drugi ljudi koji se spominju kao mogući sudionici u stvaranju ove serije su: američka glumica Condola Rashad koja će posuditi glas Meghan Markle, Lucy Punch kao Kate Middleton, Tom Hollander koji će posuditi glas i princu Philipu i princu Charlesu, Frances De La Tour kao kraljica Elizabeta i Iwan Rheon koji će posuditi glas princu Williamu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci