Show

Komentari 12

Osim što voli opaliti lopticu, voli i lijepe žene: Na njega su pale Serena, Šarapova i Scherzinger

Osim što voli opaliti lopticu, voli i lijepe žene: Na njega su pale Serena, Šarapova i Scherzinger

Grigor Dimitrov poznat je kao veliki osvajač lijepih žena, a tri godine proveo je u vezi s tenisačicom Marijom Sharapovom, nakon prekida sa Šarapovom pisalo se da je u vezi s playboy zečicom

Nakon što je otkriveno da je na teniskom turniru Adria Touru u Zadru bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, njegovo se ime našlo u medijima diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Osim što je poznat po svojim teniskim uspjesima,naslovnice je punio i vezama s poznatim ženama.

U početku se šuškalo da je osvojio srce Serene Williams. Iako njihova veza iz 2012., nikad nije službeno potvrđena, mediji su u to vrijeme pisali da su neko vrijeme bili zajedno.

Dimitrov nakon tog prekida nije dugo tugovao. Iste godine osvojio je jednu od najljepših tenisačica svijeta Mariju Šarapovu, s kojom je bio u vezi do 2015.

Tu vezu Dimitrov nije skrivao. Prvi su se put zajedno u javnosti pojavili 2013., u Madridu. Marija je kasnije ispričala da je Dimitrov došao do nje preko njenog agenta.

Prekinuli su 2015., a pisalo se da je razlog bila njena želja da se posveti karijeri. 

No, bugarski tenisač zbog toga nije dugo tugovao i već nekoliko mjeseci nakon prekida sa Šarapovom pisalo se da je u vezi s playboy zečicom Nikoletom Lozanovom. Ali, ta avantura bila je kratkog daha.

Međutim, početkom 2016., Dimitrov je ušao u vezu sa zanosnom pjevačicom Nicole Scherzinger koja je prije njega bila u dugoj vezi s Lewisom Hamiltonom, vozačem Formule 1. 

Vijest o prekidu 2019. potvrdila je Scherzinger neobičnim statusom na Instagramu.

- Voljela sam te u tvojim najtežim trenucima. Poslanica Rimljanima 5:8 - napisala je svojedobno.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Najčitaniji članci