Obavijesti

Show

Komentari 34

'Ošišajte me ovako': Otkrivamo čije 'fotke' poznati nose frizeru

'Ošišajte me ovako': Otkrivamo čije 'fotke' poznati nose frizeru
1

SVJETSKO, A NAŠE Borna Rajić je skinula Donatellu Versace, Slaven Bilić se iz Engleske vratio kao legendarni George Michael, a Maja Šuput očito obožava bajke

VIDEO

Životna trenerica Borna Rajić (45) izblajhala se, stavila je umetke i zabljesnula novim stajlingom. Iako je htjela izgledati kao Lady GaGa (30), koju obožava i kojoj se divi, nakon makeovera izgleda poput talijanske modne dizajnerice Donatelle Versace (61). 

Nju nazivaju kraljicom plastike, koja nema što nije korigirala na sebi. Poznata je i po bjesomučnom kvarcanju, dok Borna zasad još cijeni svoj porculanski ten. Konceptualna umjetnica izblajhala je i obrve kako bi što više sličila ekstravagantnoj pjevačici, a lice osvježava tretmanima krvnom plazmom, čija je cijena oko 3000 kuna. Borna je nedavno stavila Balmain umetke, čija je cijena od 850 do 1450 kuna, ovisno o dužini kose. Na pranje kose i friziranje odlazi u zagrebački frizerski salon, koji je bio omiljen i njenom političkom idolu, pokojnom predsjedniku Franji Tuđmanu. 

Pjevačica Maja Šuput (36) se nedavno obojila u ružičasto, pa izgleda kao Ariel iz 'Male sirene'. 

Nogometni trener Slaven Bilić (47) na dodjeli hrvatskih nogometnih Oscara pojavio se s novim imidžem. Estetski kirurzi komentirali su njegovo gušće vlasište i istaknuli su da je sigurno bio na presađivanju kose. Pokazao je štreberski izgled i pustio je prosjedu bradicu, a kako živi u Engleskoj, izgleda da se ugledao na profinjeni imidž pjevača Georgea Michaela (52). Bilić zasad nije komentirao navode estetskih kirurga da je presadio kosu, ali novi izgled zapazile su mnoge žene.

Pjevačicu Žanamari Perčić (34) suprug Mario Perčić (29) nagovorio je na makeover. Isprva se izblajhala, zbog čega su je počeli mijenjati sa Snježanom Mehun. Žanamari se potom nedavno obojila u plavosivo poput junakinje Storm iz 'X-mana'. 

Pjevačica, koja je rodila kćer Gabrielu prije godinu dana, može se pohvaliti i savršenom linijom poput Storm, koju glumi Halle Berry (49). Osim što joj daje modne savjete, suprug Žanamari slaže i jelovnik, a pomaže joj i kod treninga. Upornim vježbanjem pjevačica je istesala tijelo i izgleda bolje nego ikad.

- Kad imam višak kilograma, osjećam se kao zatočenik u nekom tuđem tijelu i sva kalorična hrana me doslovno odbija. Tek kad sam se ponovo vratila na kilažu prije trudnoće, postala mi je ponovo interesantna čokolada - rekla je Žanamari.

Kad pusti bradu i namrgodi se, srpski milijarder Milan Popović (50) isti je redatelj Emir Kusturica (61). Popović takav izraz lica ima vrlo često, a pogotovo kad se s bivšom partnericom Severinom Kojić (44) sretne na sudu. S obzirom na to da mu je brada prosijeda, nagađa se da boji kosu. Ako je to točno, sigurno to radi prirodnim bojama. 

Naime, dok je bio sa Severinom, prosvjedovao je jer se bojila umjetnim bojama jer ih smatra otrovnima. Milan se se pridržava feng shui dijete. Kod nje je važno obratiti pažnju na prostor u kojem se jede. Treba izbjegavati crvenu boju, prostor obogatiti motivima mora i cvijeća te jesti puno zelenih namirnica. Osim feng shuija Popović se drži i savjeta koje mu daje njegova proročica, a tjelesnu formu održava prakticiranjem joge.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin