Show

Komentari 29

Osramoćeni Bezos: Zbog seksi poruka ljuti se na ljubavnicu

Osramoćeni Bezos: Zbog seksi poruka ljuti se na ljubavnicu

'Porječkali' su se kad je saznao da je Lauren prijateljicama tajno prosljeđivala njegove eksplicitne poruke i golišave fotografije. Navodno je vlasnik Amazona 'užasno posramljen' zbog svega što mu se događa...

Osnivač i vlasnik Amazona te službeno najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos (55) trenutno prolazi kroz najveći skandal u svojoj karijeri. Nakon što su u javnost 'procurili' detalji o njihovoj tajnoj vezi, nevolje u raju ne prestaju. Kako prenosi američki mediji, Bezos se sada posvađao s ljubavnicom Lauren Sanchez (49). 

'Porječkali' su se kad je saznao da je Lauren prijateljicama tajno prosljeđivala njegove eksplicitne poruke i golišave fotografije. Kako donosi National Enquirer, Bezos je navodno 'užasno posramljen' zbog svega što mu se događa, a brine ga da bi zbog skandala mogao imati probleme na poslovnom planu.

- Jeff je miran čovjek i rijetko ga kad netko može vidjeti ljutitog. Međutim, jako je posramljen zbog toga što su detalji o njegovim porukama i fotografijama izašli u javnost. Trudio se sakriti njihovu vezu, ali nije znao da je Lauren dijelila njihove poruke. Uzrujan je - rekao je izvor blizak paru. 

2018 Vanity Fair Oscar Party - Arrivals - Beverly Hills

Podsjećamo, Bezos je ljubavnici slao 'vruće' fotografije na kojima je potpuno gol ili bez majice, a usput je 'ubacio' i nekoliko romantičnih poruka. 

- Želim te mirisati, želim disati blizu tebe. Želim te čvrsto držati i poljubiti. Volim te. Dokazat ću ti to sa svojim tijelom, usnama i očima, ubrzo - pisalo je u jednoj od poruka koje je Jeff poslao Lauren. Ipak, nisu sve poruke bile toliko romantične, bilo je i onih eksplicitnih koje su također izašle u javnost i podigle prašinu.

- Jako je velik, veći nego je ikad bio i još natiče. Ujutro bih te probudio, ali možda ne bi s tobom bio tako nježan - slao joj je Bezos, pritom aludirajući na seks. 

S Lauren se tajno sastajao tri puta tjedno, a redovito ju je vodio i na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Američki novinari proveli su šest mjeseci istražujući njihovu aferu koja bi Bezosa mogla stajati titule najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Najčitaniji članci