Obavijesti

Show

Komentari 77

Presuda stručnjaka: Stanarima treba hitna modna pomoć...

Presuda stručnjaka: Stanarima treba hitna modna pomoć...
11

Iako su sestre Šegetin poznate po seksepilu, u Kući nose trenirke, a kosu prekrivaju maramama i šiltericama. Mirjanin stil je komičan, a Vasići su šarmantni

VIDEO

U njihovoj garderobi nađu se zanimljivi komadi koje one nabacaju na sebe bez logike i smisla. U konačnici je to loše, kritizirao je Ivan Friščić, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović, modni izričaj Tine i Barbare.

Sestre iz Rijeke često su se hvalile fotografijama iz noćnih provoda na kojima nose kratke haljine ili vruće hlačice, a obje vole isticati bujni dekolte.

Kosu skrivaju maramama i ručnicima

Tina Šegetin (24) voli pokazivati grudi u minijaturnim bikinijima, dok se u kući Velikog Brata u bazenu kupala u staroj bijeloj majici. Barbara Šegetin (25) u showu je doživjela modnu transformaciju i uglavnom nosi pamučne majice koje kombinira s udobnim donjim dijelom trenirke ili s ofucanim tajicama, a oko struka veže prevelike košulje od flanela kariranog uzorka. Stoga su naši modni stručnjaci sestre Šegetin proglasili 'kraljicama sportskog looka'.

- Tina i Barbara su se stvarno udomaćile i valjda im je najvažnije da se osjećaju udobno. Vjerujem da se ništa bolje ne odijevaju ni u vlastita četiri zida. Primijetio sam da uopće ne mare za svoj izgled, kao da zaboravljaju da su stalno na televizijskim ekranima. Kad ne operu kosu četiri dana, jednostavno zavežu maramu oko glave ili nabiju šiltericu - komentirao je Friščić. 

Screenshot

Oskudne krpice za nominacije

Gledatelji su očekivali da će se manekenke, kako se Tina i Barbara predstavljaju u reality showu, prešetavati u najboljim modnim izdanjima. Sestre su podbacile pa ponekad cijele dane paradiraju u frotirnim ogrtačima bez trunke šminke na sebi. Barbara se ne izuva iz crvenih tenisica, a Tina iz iznošenih sportskih čizama, koje nosi razvezane.

Djevojke se sređuju samo petkom kad su nominacije i izbacivanje natjecatelja iz showa.

- Primijetio sam da im je jedino bitno da je odjeća na njima oskudna, mini, mikro ili prekratka - zaključio je modni stručnjak.

Višak kila je dio šarma Vasićevih

Braća Vasić uporno naglašavaju da su heteroseksualci koji se ne libe modno eksperimentirati sa ženskom odjećom. Giba je nosio žensku svilenu haljinu u kojoj je veselo plesao izvijajući tijelo i podižući rub haljine uvis.

Njegov brat Mika stanarima je pokazao zlatni kombinezon koji je naglasio nekoliko kilograma viška koje Giba ponosno nosi u struku.

- Mi smo ugodno popunjeni, a kako i ne bismo bili kad nam Rada stalno priprema kotlete i odreske kojima je nemoguće odoljeti - komentirala su braća.

Modni stručnjak Friščić ne zamjera im nedostatke na figuri, ali misli da nepotrebno nose odjeću koja im je premala.

Screenshot

- Cijelo vrijeme se trude i pokušavaju spojiti nešto što bi moglo funkcionirati, ali to im nikako ne polazi za rukom. Boje se ne slažu, odijevaju prekratke majice, a bore se i s trapericama koje su im barem dva broja premale - objasnio je Friščić. 

Dodaje da su plišane trenirke koje Mika i Giba obožavaju odavno izašle iz mode te da ih ne nose više ni u modno zaostalim metropolama.

Bračni par Vasić, Rada i Rade, bolje su prošli u Friščićevu modnom sudu.

- Prastare veste i košulje koje nose toliko su retro da opet ulaze u modu. Majka Rada ima, u najmanju ruku, osebujan stil koji se može opisati riječima ‘miješaj, ali nemoj spojiti’, jer kombinacije koje odjene ne bi osmislili ni stilisti serije ‘Ne daj se, Nina’, kojima je bio cilj nagrditi i modno unazaditi sirotu Ninu - kaže stilist koji Radi modne gafove oprašta jer je zabavna i ne trudi se odijevanjem osvojiti simpatije gledatelja. Njezin suprug se odijeva bez razmišljanja.

Kakav karakter, takav stil

- Rade oblači garderobu koju je pronašao na vrhu kofera. Jednostavan je i modno neosvješten - komentira Friščić koji naglašava kako su u modnom kaosu Vasići jedini autentični i dosljedni sebi. Muški stanari furaju sportske majice i ne skidaju se iz trenirki. Darko je jedini promijenio imidž kad je obrijao bradu, a stilisti predlažu dečkima u BB kući da se više potrude oko modnih kombinacija.

Mirjanino odijevanje naišlo je na najviše kritika kod gledatelja, ali i na modnoj sceni. Banjalučanka neprestano ističe bujne silikonske grudi. Omiljena joj je bijela minisuknja od materijala koji imitira čipku, na koju nosi čizme u puderastom tonu koje sežu iznad koljena.

- Ona je primjer žene koja ne zna razliku između remena i suknje pa se u skladu s tim i oblači. Ponekad remen stavi na traperice, a drugi put odjene samo remen umjesto traperica - rekao je Friščić, koji Mirjanin način oblačenja ne želi nazvati stilom. Dodao je da većinom odjevnih kombinacija želi naglasiti svoj seksepil, ali pretjeruje pa uglavnom izgleda smiješno i neuvjerljivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene