Obavijesti

Show

Komentari 0

Osvojite De'Longhi aparat za kavu, 65 inčni Telefunken TV ili Kenwood kuhinjski robot!

Osvojite De'Longhi aparat za kavu, 65 inčni Telefunken TV ili Kenwood kuhinjski robot!

Održavanje najdugovječnije i najprestižnije medijske nagrade 'Večernjakova ruža' se približava, ali ostalo je vremena za glasovanje. Podržite svoje favorite i odaberite pobjednike, a možete osvojiti i nagrade

VIDEO

Kako je ova godina bila posebno izazovna za naša poznata medijska lica, sada je pravo vrijeme da ih podržite svojim glasom u utrci za najvažniju medijsku nagradu godine – Večernjakovu ružu i osvojite VRIJEDNE NAGRADE. Kako 2020. ne bi baš svima ostala u lošem sjećanju, poklonite glas svojim favoritima i podsjetite ih da ruže i dalje cvjetaju.

Za sve koji glasuju Večernjakova je ekipa, zajedno sa De'Longhijem, Telefunkenom i Kenwoodom, pripremila brojne vrijedne nagrade, među kojima su:

  • De'Longhi ECAM350.55.B aparat za kavu – pojedinačne vrijednosti 4.899,30 kn
  • 2x Telefunken 65UA9002 Ultra HD LED TV  - pojedinačne vrijednosti 4.599,99 kn
  • Kuhinjski robot KENWOOD KMX750RD – pojedinačne vrijednosti 2.499,00 kn
  • Kuhinjski robot KENWOOD KHH326WH – pojedinačne vrijednosti 2.448,99 kn
  • De'Longhi ECI341.BK aparat za espresso kavu, crna boja– pojedinačne vrijednosti 1.469,00 kn
  • De'Longhi EC685.W aparat za kavu – pojedinačne vrijednosti 1.199,00 kn

Samo jedna od vrijednih nagrada koje čekaju na vas je i aparat za kavu De'Longhi, koji će vaša jutra obogatiti svježe mljevenom kavom. Možete osvojiti i kuhinjske robote Kenwood koji s lakoćom pripremaju velike količine namirnica i najčvršća tijesta, a televizori Telefunken savršeno će pristajati vašem domu sa 65'' ekranom i ULTRA HD rezolucijom. 

U sedam kategorija odabrano je 35 medijskih lica koji su obilježili 2020 godinu, a evo za kome sve možete dati svoj glas! Za svoje favorite možete glasovati na sljedeći način:

  • SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2020, te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi : RUZA2020 32). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti : MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.
  • Telefonom na broj 065 900 900 (Po pozivanju treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV) , a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.
  • Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu, u prilogu Večernjeg lista- Ekran, te u Večernjakovim magazinima – Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija.. Kupon će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu: Večernji list d.o.o. «Večernjakova ruža 2020 nagrađuje» p.p. 915 10001 Zagreb

Pravila nagradne igre pronađite ovdje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju