Show

Komentari 0

Otac glumca iz '50 nijansi sive' preminuo je od koronavirusa

Otac glumca iz '50 nijansi sive' preminuo je od koronavirusa

Jim je imao limfocitnu leukemiju koja mu je dijagnosticirana 2005. godine, a tada se počeo baviti i humanitarnim radom. Njegova prva supruga, Lorna, umrla je 1998. godine od posljedica raka gušterače

Liječnik i profesor na fakultetu, Jim Dornan, otac glumca iz trilogije filmova '50 nijansi' Jamieja Dornana, preminuo je u 73. godini od posljedica koronavirusa, prenosi People.

- Jutros nam je stigla tužna vijest da je preminuo profesor Jim Dornan, naš strastveni pokrovitelj, ali prije svega prijatelj. Jim je bio heroj mnogih malih dobrotvornih udruga i njegovo će naslijeđe i dalje živjeti. Sućut obitelji i prijateljima u ovim tužnim trenucima", napisali su na Twitteru iz neprofitne organizacije Leukaemia & Lymphoma NI.

Mnogi njegovi prijatelji, studenti, kolege, suradnici izrazili su sućut.

- Teško mi je prihvatiti da netko s toliko volje i želje za životom, pun veselja i dobronamjernih savjeta napustio ovaj svijet. Istinski prijatelj. Moje su misli s njegovom obitelji i prijateljima medicinskim djelatnicima diljem svijeta - poručila je kolegica Marie-Louise na Twitteru.

Jim je imao limfocitnu leukemiju koja mu je dijagnosticirana 2005. godine, a tada se počeo baviti i humanitarnim radom pomažući pacijentima oboljelima od raka. Njegova prva supruga, Lorna, umrla je 1998. godine od posljedica raka gušterače. 

Umro je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Fanovi su poruke podrške uputili njegovu sinu. 

- Izdrži. Moraš biti jak - napisali su. 

Jim se, poput slavnog sina, okušao i u glumi. Okušao se u seriji The Fall 2013. godine, te u Marcelli 2016., gdje je imao epizodne uloge.

Najčitaniji članci