Obavijesti

Show

Komentari 0

Otac glumca iz '50 nijansi sive' preminuo je od koronavirusa

Otac glumca iz '50 nijansi sive' preminuo je od koronavirusa
4

Jim je imao limfocitnu leukemiju koja mu je dijagnosticirana 2005. godine, a tada se počeo baviti i humanitarnim radom. Njegova prva supruga, Lorna, umrla je 1998. godine od posljedica raka gušterače

Liječnik i profesor na fakultetu, Jim Dornan, otac glumca iz trilogije filmova '50 nijansi' Jamieja Dornana, preminuo je u 73. godini od posljedica koronavirusa, prenosi People.

- Jutros nam je stigla tužna vijest da je preminuo profesor Jim Dornan, naš strastveni pokrovitelj, ali prije svega prijatelj. Jim je bio heroj mnogih malih dobrotvornih udruga i njegovo će naslijeđe i dalje živjeti. Sućut obitelji i prijateljima u ovim tužnim trenucima", napisali su na Twitteru iz neprofitne organizacije Leukaemia & Lymphoma NI.

Mnogi njegovi prijatelji, studenti, kolege, suradnici izrazili su sućut.

Od korone je umro poznati srpski bubnjar Dragoljub Đuričić
Od korone je umro poznati srpski bubnjar Dragoljub Đuričić

- Teško mi je prihvatiti da netko s toliko volje i želje za životom, pun veselja i dobronamjernih savjeta napustio ovaj svijet. Istinski prijatelj. Moje su misli s njegovom obitelji i prijateljima medicinskim djelatnicima diljem svijeta - poručila je kolegica Marie-Louise na Twitteru.

Jim je imao limfocitnu leukemiju koja mu je dijagnosticirana 2005. godine, a tada se počeo baviti i humanitarnim radom pomažući pacijentima oboljelima od raka. Njegova prva supruga, Lorna, umrla je 1998. godine od posljedica raka gušterače. 

Umro je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Fanovi su poruke podrške uputili njegovu sinu. 

- Izdrži. Moraš biti jak - napisali su. 

Jim se, poput slavnog sina, okušao i u glumi. Okušao se u seriji The Fall 2013. godine, te u Marcelli 2016., gdje je imao epizodne uloge.