Obavijesti

Show

Komentari 0

Otašević: Bio bi nezahvalan da treći put nisam prihvatio ulogu

Otašević: Bio bi nezahvalan da treći put nisam prihvatio ulogu
14

Otaševiću imponira što je treću godinu za redom prošao casting, a Slavko Sobin otkriva kako mu je uloga Lolina ljubavnika Igora došla u pravo vrijeme

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (29) zajedno će sa Slavkom Sobinom (34) i Elizabetom Brodić (25) igrati u glavnim ulogama u novoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi' koja s emitiranjem kreće 8. rujna.

- Imponira mi što sam treću seriju za redom prošao casting i dobio ulogu - priča nam Momčilo Otašević, dok Sobin otkriva kako mu je uloga Lolina ljubavnika Igora došla u pravo vrijeme. 

- Guštam. Glumim lika koji puno šuti, lud je ali ima svoj mir u glavi, za razliku od mene koji sve analiziram. Kada dođem raditi, isključim se i odmorim - rekao je Slavko.

Zbog uloge, glumice Ecija Ojdanić (45) i Vlasta Ramljak (59) morale su promijeniti frizure. To im nije bio problem.

- Unuci su najviše iznenađeni novim izgledom - objasnila je Vlasta. 

Naime, Lola koju u seriji tumači Elizabeta Brodić, očajnički traži traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Lola nakon deset godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali kako bi ga vratila, mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu, što će dovesti do ljubavnog trokuta. 

Kada Lola shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveći gubitak, naravno, ako se otkrije tko je ona zapravo.