Obavijesti

Show

Komentari 77

Zbogom Trigger: Roger Lloyd Pack preminuo je u 70. godini

Zbogom Trigger: Roger Lloyd Pack preminuo je u 70. godini
8

Roger Lloyd-Pack je u 50 godina karijere odigrao brojne filmske i kazališne uloge, a pune 22 godine gledatelje je zabavljao ulogom Triggera u legendarnim 'Mućkama'

VIDEO

Britanski glumac, najpoznatiji po ulozi Triggera u seriji 'Mućke', preminuo je u srijedu navečer u 70. godini od raka gušterače. Vijest je potvrdio glasnogovornik glumca. 

Roger Lloyd-Pack je u 50 godina karijere odigrao brojne filmske i kazališne serije. Poznat je i po ulozi Owena Newitta u seriji 'Vikarica iz Dibleya', a glumio je i u seriji 'Doctor Who'.   

Šira publika gledala ga je i u filmu 'Harry Potter i plameni pehar' gdje je glumio Bartya Croucha Starijeg. 

U jednoj od najpoznatijih serija u povijesti britanske televizije glumio je od 1981. do 1991. godine, s tim da se 2003. pojavio i u posebnom božićnom specijalu. 

U svakoj epizodi 'Mućki' izazivao je smijeh

Colin Trigger Ball je tijekom cijele serije bio glavni sporedni lik. Samo su se Delboy i Rodney pojavili u više epizoda. Lloyd Pack za ovu ulogu izabran je slučajno. Ray Butt angažirao ga je u seriji nakon što ga je primjetio u kazališnoj predstavi iako je prvotno došao pogledati nastup Billyja Murraya. 

Trigger je prvo bio sitni lopov koji je Dela opskrbljivao ukradenom robom, a njegov status u seriji mijenjao se s vremenom pa ga svi pamte kao sporog, ali simpatičnog smetlara. U svakoj epizodi izazivao je smijeh, ponajprije zbog uvjerenja da je Rodneyevo pravo ime Dave. 

'Ako bude dječak bit će Rodney po Daveu'

- Ako bude djevojčica, nazvat ćemo je Sigourney po glumici, a ako bude dječak bit će Rodney po Daveu - jedna je od njegovih najpoznatijih izjava. 

Najčešće je boravio u Kobiljoj glavi.

Roger je 1944. godine rođen u Islingtonu, u sjevernom Londonu. S prvom suprugom Sheilom Ball rastao se 1972. godine, a njegova druga supruga bila je pjesnikinja Jehane Markham. Iza glumca su ostale kćeri Emily Lloyd  i tri sina, Spencer, Hartley i Louis. Živio je u Londonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu