Show

Komentari 102

'Otkazan koncert? Ja sam kriv jer sam im pisao da su četnici'

'Otkazan koncert? Ja sam kriv jer sam im pisao da su četnici'

Provocirajući svoje riječke znance sam svašta pisao na Facebooku, primjerice da je Armada puna četnika, radilo se o navijačkoj svađi, a ne nekakvom smislenom iznošenju stavova, rekao je glazbenik Aničić

Splitski bend Đubrivo trebao je zabavljati riječku publiku na Valentinovo, ali koncert je otkazan jer im organizatori ne mogu jamčiti sigurnost. O svemu su se oglasili na svom profilu društvene mreže, a zatim objavu izbrisali. 

- Organizator ne može jamčiti sigurnost nekom tko dolazi iz Splita zbog dobro poznate riječke netrpeljivosti prema Splitu, koja je postala tolika da se sa stadiona prenosi čak i na koncert benda koji nema nikakve veze s nogometom i čiji članovi već više od 20 godina uopće ne idu na utakmice - napisali su glazbenici. Zatim je frontmen Toni Aničić rekao za Dalmatinskiportal.hr da je zapravo on krivac. 

- Ja sam kriv! Samo sam ja kriv. Moram reći da se ne radi o nikakvoj zabrani, ne bih volio da se išta loše govori o organizatorima, njima je isto ovo šok. Provocirajući svoje riječke znance sam svašta pisao na Facebooku, primjerice da je Armada puna četnika, radilo se o navijačkoj svađi, a ne nekakvom smislenom iznošenju stavova. Mlađi pripadnici te grupe nisu zaboravili ta vrijeđanja i zaprijetili su da će napraviti glupost. Organizatori, naravno, nisu htjeli preuzeti taj rizik - rekao je Aničić za Dalmatinskiportal.hr.

Dodao je kako mu Armada ne bi zamjerila desničarenje već je problem što ih je vrijeđao u raspravama. Ipak, ne misli se, kako kaže, promijeniti. 

- To je moj stil. Žao mi je što neću nastupiti u Rijeci, ali mi je žao i grada kojemu šačica mladića može odrediti koji bend će svirati, a koji neće - zaključuje frontmen Đubriva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci