Obavijesti

Show

Komentari 11

Otpuhnuo Špičeku šećer u lice: Kreće nova sezona 3,2,1 kuhaj!

Otpuhnuo Špičeku šećer u lice: Kreće nova sezona 3,2,1 kuhaj!
18

Najsmješniji, a za Špičeka i najšokantniji trenutak treće sezone je vrlo hrabar potez Luke Dančulovića i to da Špičeku u glavu puhne šećer u prahu. Ova je scena oduševila sve na setu showa, ali i gledatelje

VIDEO

Sedma sezona popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' večeras kreće na RTL-u, a mi smo se prisjetili zabavnih trenutaka emisije.

Za stolom žirija ponovno će se naći provjereni trojac Tomislav Špiček (44), Ivan Pažanin (34) i Željka Klemenčić (39), koja se nakon dvije sezone vratila u kulinarsku obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:07

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) dobila je pojačanje pa će ovaj put kandidate bodriti zajedno s voditeljskim partnerom Domagojem Jakopovićem Ribafishom (48).  Špiček je tako svojedobno tijekom obilaska jedinice rekao kako ne može zamisliti da netko krvavicu peče na maslinovom ulju, makne crijevo i njezinu unutrašnjost servira zajedno s gamberima.

3,2,1, kuhaj

Takvo su jelo natjecatelji servirali žiriju, a Špiček ga je odbio kušati uz komentar kako se to kosi s njegovim 22-godišnjim kuharskim iskustvom.

Trebalo je tri sezone da se jedan natjecatelj suprotstavi strogom, ali simpatičnom Tomislavu Špičeku. Najsmješniji, a za Špičeka i najšokantniji trenutak 3. sezone je vrlo hrabar potez Luke Dančulovića - da Špičeku u glavu puhne šećer u prahu.

Špiček nije izdržao: 'Prekipjelo mi je pa sam morao dati otkaz'
Špiček nije izdržao: 'Prekipjelo mi je pa sam morao dati otkaz'

Ova je scena oduševila sve na setu showa, gledatelje pred malim ekranima, ali i samog chefa. Tin Mlivić više je puta znao ukrasti svjetla reflektora, a većini je ostao u sjećanju njegov legendarni odlazak.

Taman pred kraj 28. epizode, kada svi gledatelji odbrojavaju posljednje minute showa, Tin je odlučio šokirati kolege natjecatelje, žiri, gledatelje i sve one koji su tada bili u studiju i režiji - svojim iznenadnim odlaskom. Prije godinu i pol dana za titulu pobjednika borilo se pet parova kuhara amatera koji su se, nakon 64. epizode showa, i dalje mučili s raspoznavanjem mesa peradi.

Iste sezone, kad je vidio koliko je prašine ostalo na prstu njegovog kolege Špičeka nakon što je jednim potezom provjeravao je li tanjur kuhara amatera čist ili ne, splitskom se članu žirija Ivanu Pažaninu smračilo pred očima. Nije želio kušati piletinu s naslagama prašine kuharskog para čak ni kada su donijele rezervnu porciju jela.

spicek

U istoj emisiji nije mu bio problem probati patku za koju su kuharice amaterke rekle da im je meso prethodno palo na pod. Špičeka su jednom šokirale kandidatkinje koje su u piletinu s umakom stavile pola kila šećera.

- Vi ste nam dali vodu od suhog mesa? Zato to ima boju po namakanju čarapa, a vizualno izgleda kao bara -  začuđeno je govorio bivši član žirija Mate Janković koji nije mogao vjerovati da su amaterke kuharice dopustile takav propust i servirale 'prosječno loše' varivo od suhog mesa i bulgura.

Uz to, servirale su i presuhe kanelone, kojima je nedostajalo, ne biste vjerovali, vrhnja. Bilo je i slučajeva kad je Špiček mislio da su ih natjecatelji showa otrovali gljivama. 

- A što da su nas sada otrovali gljivama? Možda nas i jesu, ja ne znam. To vam je veliki minus, svima! Morate znati što pripremate jer ja kao gost moram znati što jedem, vikao je Špiček sa svog sudačkog stolca.

Ribafish vodi kulinarski show: 'Malo ću ih zezati i sve pojesti'
Ribafish vodi kulinarski show: 'Malo ću ih zezati i sve pojesti'

Mate Janković jednom je u jelu pronašao kamen. Chef Mate Janković zamalo nije ostao bez zuba, a ostali članovi žirija priznali su da ih u ovom showu više ništa ne može iznenaditi jer je apsolutno sve moguće

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija