Show

Komentari 52

Ove velike zvijezde izgubile su milijune jer se ne žele cijepiti

Ove velike zvijezde izgubile su milijune jer se ne žele cijepiti

Moja iskrena uvjerenja i povijest bolesti su moja privatna stvar. To spada u moj osobni život i o tome nikad nisam govorio, pa nema ni razloga da to sad učinim, zaključio je glumac

I među slavnima ima onih koji ni pod koju cijenu ne žele biti cijepljeni. Za neke je ta cijena doista velika, zapravo astronomska. Ice Cube (52), američki reper i glumac, odbio je ulogu u komediji 'Oh, hell, no!' i honorar od 9.000.000 dolara jer je jedini uvjet da dođe na set bio da se cijepi. Producenti su inzistirali da cijela ekipa mora imati COVID potvrdu, što je Ice Cube odbio.Igrač američkog nogometa Aaron Rodgers (38), bio je pozitivan na testu, ali je lagao novinarima da je 'imuniziran'. Rodgers se nije cijepio i sad je na 'hlađenju'. Ovih dana rekao je da ima problema s nožnim prstom i da razmišlja o operaciji. Na detaljnija pitanja o kakvoj je točno ozljedi riječ, počeo je bajati o zavjerama ljudi iz kluba koji novinarima šire priče o njegovom nožnom prstu.

NFL: NFC Wild Card-New York Giants at Green Bay PackersJedna od zvijezda serije '9-1-1' Rockmond Dunbar (48), odbio se cijepiti što je bio uvjet da nastavi snimati seriju, pa ga u novim nastavcima više nećemo gledati. Rekao je da za takvu odluku ima osobne razloge.

- Moja iskrena uvjerenja i povijest bolesti su moja privatna stvar. To spada u moj osobni život i o tome nikad nisam govorio, pa nema ni razloga da to sad učinim, rekao je.

Kao sporedni lik, po epizodi je dobivao oko 100.000 dolara, a svaka sezona ima deset nastavaka, pa se tako oprostio od 1.000.000 dolara.Skeptičnih ima i među NBA igračima. Jedan od njih je Kyrie Irving (29) igrač Brooklyn Netsa koji i dalje ne želi uzeti cjepivo. Njegova godišnja zarada je 35.000.000 dolara, što znači da bi mogao izgubiti dobar dio godišnje plaće. Irvingov bivši suigrač LeBron James (36) rekao je da je i on bio u početku skeptičan, ali da sad smatra da je cijepljenje najbolja stvar koju je u ovim okolnostima mogao napraviti za sebe. 

Najčitaniji članci