Show

Komentari 11

Australka hrvatskih korijena očarala u 'Supertalentu': 'Ti zaslužuješ platinasti gumb!'

Australka hrvatskih korijena očarala u 'Supertalentu': 'Ti zaslužuješ platinasti gumb!'

Osamnaestogodišnja plesačica Siena Uremović svojom je izuzetnom tehnikom osvojila žiri, a kod kuće ima 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote

Pravi show na pozornici koji je podigao žiri i publiku na noge izazvala je Australka hrvatskih korijena Siena Uremović (18). Ova talentirana plesačica, koja kod kuće ima kolekciju od oko 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote, izvela je zahtjevnu koreografiju koja je svoj vrhunac dosegla nakon što je zavezala povez oko očiju s kojim je plesala do kraja točke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Obitelj mi potječe iz Gospića, a otac mi ne da da imam dečka do osamnaeste godine. Počela sam se baviti plesom s četiri godine, a na početku sam bila užasna. Sad samo spavam, jedem i plešem, jako sam ozbiljno to shvatila - rekla je simpatična djevojka koja je naglasila da se u Hrvatskoj osjeća kao kod kuće.

Ona je, na žalost, prije nekoliko godina ozlijedila kralježnicu, zbog čega su joj doktori najavili da se mora oprostiti od plesa, ali Sienin nastup na Supertalentu jedan je od dokaza da se uz dovoljno ustrajnosti gotovo sve može.

Siena je tijekom nastupa otkrila da je do Hrvatske putovala 33 sata kako bi izvela svoj nastup.

- Da, samo zbog vas. Putovala sam 33 sata - rekla je.

Njezin nastup iznjedrio je čak četiri glasa za prolaz, a članovi žirija nisu mogli dočekati trenutak da podijele svoje dojmove.

- Isuse, ljudi ovo je ozbiljan ples. Ti si prava hrvatska plesačka zvijer! - hvalila je djevojku Martina tijekom nastupa.

- Ovo je moja peta sezona kao član žirija u Supertalentu. Nikada nismo imali nekoga tko je imao ovaj level plesačke tehnike - dodala je Martina, s kojom se složio i Davor:

- Za ovu razinu performansa, ti zaslužuješ platinasti gumb koji, na žalost, nemamo. 

- Nikada nisam vidio nešto nalik ovome, snaga i kontrola koju imaš, nevjerojatno. Nešto najbolje što sam vidio - pohvalio ju je i Janko.

- Hrvatica si, zato i jesi takva - dodala je Maja na što joj je Siena odgovorila: 

- Da! Sve je u genima!

Najčitaniji članci