Obavijesti

Show

Komentari 3

Ovi trenutci s dodjele Oscara zauvijek će ostati u sjećanjima

Ovi trenutci s dodjele Oscara zauvijek će ostati u sjećanjima

Već 93 godine se dodjeljuju Oscari što je stvorilo niz nezaboravnih trenutaka. Nevjerojatni voditelji, pobjednici sa smiješnim reakcijama, ali i sami gosti su stvorili trenutke za pamćenje

VIDEO

Nabitnija noć u godini za sve koji imaju ikakve veze s filmovima je definitivno noć dodjele Oscara. Mali zlatni kipić je opće željen dokaz da je glumac, redatelj, šminker ili bilo koji drugi važni sastavni dio filma dobar u tome što radi. 

Ali, budući da su i oni ljudi i da je to samo jedna večer u godini, i na Oskarima se zna svašta dogoditi što još dugo ostaje u pamćenju gledatelja, a često nije baš po volji onog koji je centralni dio tog sjećanja. Pa krenimo:

1. Najlošiji par voditelja ikad - James Franco i Anne Hathaway

David Wild, koji je bio jedan od četvorice glavnih scenarista za televizijsku emisiju 2011. godine je nedavno otkrio da je 'njihovo vođenje ceremonije bilo poput najneugodnijeg spoja na slijepo na svijetu između cool rockera stonera i preslatke navijačice iz kazališnog kampa'.  Procijenite sami:

2. Cuba Gooding Jr. se nadvikuje s orkestrom (i ne želi otići s bine)

Iako pobjeda Oscara Kube Gooding Jr. za Jerryja Maguirea 1997. godine nije baš iznenađenje, njegov je govor prihvaćanja je privukao puno pozornosti kad se počeo nadvikivati s orkestrom. Otprilike jednu minutu vikao je o svom uzbuđenju, zahvalnosti i ljubavi prema svima dok su ga 'tjerali' s pozornice.

3. Whoopi Goldberg otvara Oscare 1999. godine kao afrička kraljica

4. Brojni padovi Jennifer Lawrence

5. Najpoznatiji selfie na svijetu 

2014. godine Ellen DeGeneres odlučila je na hir pokušati dobiti što više zvijezda u selfieju. Angelina Jolie, Brad Pitt, Bradley Cooper, Julia Roberts, Meryl Streep i tona ostalih A-listera uskočili su na prvi poziv. Pucanj je bio toliko epski da je slomio Internet.

Twitter/EllenDegGeneres

6. Tvorci "South Parka" odjeveni u J.LO

Trey Parker i Matt Stone odlučili su se zabaviti na crvenom tepihu 2000. godine oblačeći haljine nadahnute Jennifer Lopez. Što očekujete od dvoje popularnih komičara?

Fashion disasters on Oscar night

7. Ben Stiller kao Avatar

Nikad nijedan voditelj ne propušta priliku obući se u stilu najpopularnijeg filma te godine. Ben Stiller se tako odlučio na puni makeup iz 'Avatara' kako bi predstavio postignuće u nagrađivanju šminkom na dodjeli Oskara 2008. godine.

8. Roberto Benigni pokazao sklonost akrobaciji

Roberto Benigni je 1999. godine bio toliko uzbuđen zbog svoje pobjede da je skočio sa svog mjesta na naslon stolca i nastavio skakati po ostalim naslonima slaveći pobjedu.

9. Warren Beatty’s proglasio krivog pobjednika 

Warren Beatty i Faye Dunaway dobili su pogrešnu omotnicu i proglasili film La La Land najboljim filmom, a ne Mjesečinu koji je u biti dobio Oscara. Umjesto toga uručena im je omotnica za najbolju glumicu. Ups!

10. Marlon Brando odbija Oscara

Davne 1973. godine Marlon Brando je dobio Oscara za ulogu u Kumu, ali nije ga primio, već je na pozornicu poslao Indijanku kako bi ispričala kakav je bio tretman Indijanaca u filmskoj industriji.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin