Obavijesti

Show

Komentari 26

Ovisne o botoksu? Slavne dame sve su otečenije...

Ovisne o botoksu? Slavne dame sve su otečenije...
10

Koliko se Sanja Duggan promijenila svjedoče i fotografije s početka devedesetih dok je još bila manekenka. Napumpala je usne i suzila si nos

VIDEO

Sanja Duggan je znatno povećala grudi, suzila nos i uklonila kvržicu koju je imala prije, napumpala usnice i vrlo vjerojatno jagodice, a i oči joj sada imaju puno mačkastiji izgled. Nedavno je 37-godišnju poduzetnicu komentirao stručnjak za estetsku kirurgiju. Koliko se Sanja promijenila, svjedoči i njezina fotografija s početka devedesetih kad se bavila manekenstvom. U zagrebačkoj diskoteci upoznala je sina američkog bogataša Demiana Duggana. U Hrvatsku je došao na nagovor sustanara na fakultetu u Kaliforniji, plivačkog reprezentativca Franje Vukadina. Sanja i Demian su se se zaljubili i vjenčali. Osnovali su tvrtku Metropolis Media za oglašavanje jumbo plakatima. Demian je umro od teške bolesti. Sanja je prohodala s Franom Barbierijem (39), čiji je otac Veljko bivši direktor ACI marina. Tvrtku je prodala 2003. navodno za deset milijuna eura.
Ona i Frane vjenčali su se preklani na Havajima i nedugo potom dobili su sina Lennona Benneta. Par zimu provodi u Los Angelesu, a ljeti nekoliko tjedana borave na Hvaru.

"SANJA DUGGAN IZGLEDA KAO VOŠTANA FIGURA, USNICE JOJ SE JEDVA MIČU"
Lice joj nema mimiku te, tako zaleđeno, podsjeća na voštanu figuru. Dok govori, usnice joj se gotovo ne miču, a ni zubi, iako bijeli i lijepi, ne izgledaju prirodno, rekla je o 37-godišnjoj poduzetnici prijateljica za Jutarnji list.

NINI MORIĆ OBRAZI NABUBRILI OD KISELINE KOJU UBRIZGAVA?
Kad se pojavi u javnosti, lice 33-godišnje manekenke gotovo svaki put izgleda drukčije. Razlog tome mogla bi biti hijaluronska kiselina koja se ubrizgava u lice. Od nje lice nabubri, no iz tjedna u tjedan “splašnjava”.

KYLIE POKLEKNULA: DA, UZIMALA SAM
Kylie Minogue (41) tek je nedavno potvrdila da je stavljala botoks. Štoviše, rekla je da je probala sve kako bi vječno ostala mlada. No sada, tvrdi, ništa ne stavlja. Botoks rabi manje slavna sestra, pjevačica Dannii Minogue (37).

"NICOLE KIDMAN IZGLEDA KAO ŠIŠMIŠ"
Nicole Kidman (40) 2002. plakala je preuzimajući Oscara, no lice joj se nije micalo. Stavlja botoks dva tjedna prije bitnog događaja pa izgleda čudno i zamrznuto. Izgleda kao šišmiš, kaže stručnjak o glumici koja uporno demantira botoks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...