Obavijesti

Show

Komentari 5

Ovo su neki od najboljih bikinija 2023. godine: Knoll je nosila kockice, Karleuša Spužvu Boba

Ovo su neki od najboljih bikinija 2023. godine: Knoll je nosila kockice, Karleuša Spužvu Boba
6

Minijaturni bikiniji obilježili su ovu godinu, a domaće i regionalne zvijezde ponosno su na plaži pokazivale svoje obline

VIDEO

Ljeto se bliži kraju, a ove smo godine vidjeli neke od najneobičnijih i najoskudnijih kupaćih kostima do sad. Domaće i regionalne slavne zvijezde često su se hvalile svojim vitkim linijama i isklesanim mišićima.

Za vas donosimo neke od najboljih ovogodišnjih kupaćih.

Kupaći Kim Kardashian svijetli u mraku: 'Je li ovo novi trend...?'
Kupaći Kim Kardashian svijetli u mraku: 'Je li ovo novi trend...?'

Ivana Knoll ponosno je navijala na plaži

Među najupečatljivijim domaćim zvijezdama se ove godine svakako našla Ivana Knoll (30). Influencerica je pažnju privukla tijekom Svjetskog prvenstva prošle godine, a njena popularnost je znatno narasla. Ovo je ljeto Ivana provela na raznim lokacijama, festivalima, zabavama... Zato je često objavila i fotku u bikiniju, koje je nerijetko i mijenjala. 

Od onih jednobojnih, do onih sa zanimljivim uzorcima, Ivana je nosila sve. Svakako najposebniji bikini u kojem je prošetala plažom bio je onaj s crvenim i bijelim kockicama. Ne zovu ju bez razloga 'vatrena' navijačica, s obzirom da ponosno navija za hrvatsku reprezentaciju i izvan prvenstva.

Nives Celzijus zasjala u svom bikiniju

I Nives Celzijus (41) je ovo ljeto ponosno pokazivala svoje obline, u najčešće minijaturnim bikinijima. Mogli smo vidjeti svakakve boje i oblike, a jedan od najupečatljivijih bio je u srebrnoj boji. Ono što je mnogima zapelo za oko je to što je bikini iskombinirala i sa jaknicom iste boje, koju inače ne viđamo uz kupaće kostime.

Žanamari Perčić pokazala pogled na more

Pjevačica Žanamari Perčić (41) zasigurno se ima čime pohvaliti u bikiniji. Česti odlasci u teretanu pomogli su joj ostvariti vitku i isklesanu liniju. Pjevačica također često dijeli fotografije u bikinijima u kojima naglašava svoje obline. Žanamari se ovo ljeto većinom odlučivala za jednobojne kupaće kostime, ali pronašao se tu i tamo koji sa zanimljivim uzorkom. Jedan od njih je i njen tigrasti kupaći u kojem je pozirala ispred staklene ograde pa pokazala pogled na more.

Jelena Karleuša nosila je Spužva Boba

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (45) poznata je po svojim neobičnim modnim kombinacijama, a situacija nije drugačija ni kod bikiniji. Većinom su to kod nje minijaturni bikiniji koji su jedva obuzdavali njene grudi, često zanimljivih motiva. Tako je nedavno pjevačica odjenula žuti minijaturni bikini s likom Spužva Boba Skockanog, a uz koji je odjenula žutu suknju do poda. 

Lidija Bačić obline pokazala u jednobojnom bikiniju

Pjevačica Lidija Bačić (38) ljeto je provela na našoj obali gdje je ponosno pokazivala svoje obline. Sudeći po njenim fotografijama, Lidija više voli jednobojne i jednostavne bikinije. Tako je jednom prilikom odjenula crveni bikini i pozirala u moru, a njeni pratitelji bili su oduševljeni.

Renata Lovrinčević popela se na ogradu

Majka Hajdukovog golmana Renata Lovrinčević Buljan (47) ove je godine privukla pozornost javnosti. Renata se bavi fitnessom, što se da vidjeti na njenim fotkama koje je objavljivala ovo ljeto. Njen odabir ove godine pao je na bikinije u jarkim bojama, najčešće ružičastoj. 

Tko je po Vama ove godine nosio najbolji bikini? Recite nam u anketi.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara