Show

Komentari 3

Ovo su zvijezde srpskog filma za kojima luduju i brojne Hrvatice

Ovo su zvijezde srpskog filma za kojima luduju i brojne Hrvatice

Miloš Biković i Miodrag Radonjić uživaju veliku popularnost od 2018. godine kada je izašao prvi dio filma 'Južni vjetar'. Obožavateljice diljem regije lude za ovim, kako su u filmu prikazani, 'lošim dečkima' iz Srbije

Nastavak filma 'Južni vjetar' sinoć se premijerno prikazao u kinu CineStar u zagrebačkom Branimir mingle mallu. Iako su se na premijeri pojavila brojna poznata lica domaće estrade, najviše pažnje privukao je dolazak srpskih glumaca Miloša Bikovića (33) i Miodraga Radonjića (31).

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, djevojke u dvorani počele su vrištati od sreće kada je ušao zgodni Beograđanin Miloš. Dovikivale su njegovo ime i fotografirale ga, a on je spremno pozirao. 

Zagreb:  Premijera filma Južni vjetar Ubrzanje

Miloš Avramović redatelj je prvog filma 'Južni vjetar' koji je 2018. godine postao jedan od najgledanijih filmova u regiji.

Nakon filma je snimljena i serija od 14 epizoda, a u drugom nastavku filma život glavnog lika Petra Maraša, kojeg je utjelovio Biković, nastavlja tamo gdje je serija stala.

Bikovića se može nazvati srpskom zvijezdom u usponu. Karijeru je, osim u Srbiji, izgradio i u Rusiji gdje je snimio preko 12 filmova, a najnoviji je 'Sluga'.

Film 'Sluga' u kinima je gledalo više od 12 milijuna ljudi zbog čega je Miloš tamo stekao status zvijezde, ali i državljanstva.

Uz Miloša, brojne obožavateljice srpske serije i filmova 'Južni vjetar' lude i za njegovim kolegom Miodragom Radonjićem (31) koji je utjelovio Baću, jednog od glavnih glumaca. 

Zagreb:  Premijera filma Južni vjetar Ubrzanje

Od 2018. godine pa sve do sada, Miodragu popularnost vrtoglavo raste. Na Instagram profilu prati ga više od 240 tisuća pratitelja, a ta brojka će, nakon izlaska novog filma, zasigurno biti još veća.

Glumac naravno ne krije zadovoljstvo zbog velike popularnosti koju je stekao svojom ulogom. Ranije je izjavio i kako mu nije bilo teško glumiti 'lošeg dečka' koji često krši zakon. 

Miodragova pojava na premijeri filma u Zagrebu također je izazvala divljenje brojnih obožavateljica njegova lika i djela. 

Zagreb:  Premijera filma Južni vjetar Ubrzanje

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci