Show

Komentari 44

Owen Wilson u Splitu jeo ribu, u Hrvatsku je došao s obitelji

Owen Wilson u Splitu jeo ribu, u Hrvatsku je došao s obitelji

Owen je došao na večeru u restoran Zrno Soli. Djeca su mu uživala, na kraju je pohvalio hranu koju su jeli, ali i osoblje restorana, rekla je za 24sata Katarina Ševo

Holivudski glumac Owen Wilson (50) došao je u Split. Ondje će snimati znanstvenofantastični film “Bliss” s holivudskom zvijezdom Salmom Hayek (52). Snimanje bi navodno trebalo krenuti početkom sljedećeg tjedna. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu.

Fanovi su već dojavili kako su glumca sreli u šetnji Splitom. Neki su ga zaustavili i pitali za fotografiju, a slavnoj zvijezdi to nije bio problem. 

- Došli smo u dućan danas u Splitu i vidite na koga smo na naletjeli. Na ovog čovjeka! Nevjerojatno - napisali su pratitelji na društvenim mrežama. 

Posjetio je i splitski restoran Zrno Soli i tom prilikom se uslikao s osobljem.

- Owen je došao na večeru i bio je iznimno ljubazan. Bio je sa svojom obitelji, jeo je ribu i htio se fotografirati sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana - rekla je za 24sata Katarina Ševo iz splitskog restorana.

'Bliss' bi se trebao snimati na splitskoj Rivi i Prokurativama, kao i na dubrovačkom području, a još se pouzdano ne zna hoće li na setu biti i Wilson. Posljednjih su godina ovakva snimanja uobičajena u Hrvatskoj, posebno na obali, pa ne čudi da je produkcija filma ponovno pronašla svoje buduće kulise ovdje. 

POGLEDAJTE VIDEO O NOVOJ NAGRADNOJ IGRI 24SATA:

 

 

Najčitaniji članci