Obavijesti

Show

Komentari 1

Oženio se sin Zorice Kondže, s njima feštala i Doris Dragović

Oženio se sin Zorice Kondže, s njima feštala i Doris Dragović
6

'Oženija se Toni!', napisala je ponosna pjevačica na Facebooku, a otkrila je i kako je mladencima pjevala Ave Mariju. Bio joj je to jedan od najtežih nastupa upravo zato jer se radi o njezinu sinu

VIDEO

Pjevačica Zorica Kondža (60) otkrila je na svom službenom Facebook profilu kako joj se oženio najstariji sin Toni Banov, kojeg je dobila u braku s glazbenikom Joškom Banovim (64). Ponosna mama podijelila je fotografiju s vjenčanja na kojoj je pozirala s Doris Dragović (59) te sa zastavom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što će raditi glazbenici ako ne bude nastupa

Pokretanje videa...

Estrada je na koljenima jer nema gaža: 'Brao sam krumpire i prije, a mogu biti i konobar', kaže Vitasović 01:40

- Oženija se Toni! Jedna vesela s vjenčanja - napisala je uz fotografiju. Kondža je otkrila i kako je zapjevala Ave Maria uz glazbenu pratnju svoga supruga Joška.

- To mi je bija jedan od najtežih nastupa, jer se radi o mom sinu. Preemotivno... Suze nisu izostale - rekla je Zorica za Jutarnji list.

Toni je završio Akademiju dramskih umjetnosti, smjer film, a roditelji se nisu iznenadili što je i sin krenuo njihovim stopama i što svira s roditeljima. Prije 12 godina zajedno su nastupili na Dori s pjesmom 'Za tobom luda'.

Davor Puklavec

Toni i Anari Balić zajedno su već nekoliko godina i sad su odlučili svoju vezu okruniti brakom. Nije trebalo dugo da čestitke krenu pristizati sa svih strana, a među prvima joj je čestitala Karmela Vukov Colić, kao i brojni Zoričini fanovi. 

- Iskrene čestitke mladencima, neka ih na zajedničkom životnom putu uvik prati ljubav, zdravlje, pisma i blagoslov da njihov život vama, roditeljima, i svima koji ih vole bude na radost i ponos - pisali su Zorici ispod fotografije. 

Što ako ne bude pjesme? Grdi u lignje, Vitasović bi konobario, a Duško Lokin će prodati auto
Što ako ne bude pjesme? Grdi u lignje, Vitasović bi konobario, a Duško Lokin će prodati auto

Osim Tonija, Zorica i Joško još imaju dva sina; Ivana i Luku.  Dečki joj, kaže, pomažu i u kućanskim poslovima, ali najdraže joj je kad svi spontano nešto zapjevaju i zasviraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin