Obavijesti

Show

Komentari 4

Oživljavanje je otpočelo: Nakon 20 godina, oni su ponovno tu

Oživljavanje je otpočelo: Nakon 20 godina, oni su ponovno tu
2

Dva desetljeća nakon što je prvotni napad vanzemaljaca umalo uništio Zemlju, spremni smo za novi udar. Jer jedno je 100% sigurno. Oni će se vratititi. A mi ćemo dobiti novi 'Dan nezavisnosti'

VIDEO

Iako nismo ostali pretjerano oduševljeni prvim foršpanom za nastavak hita iz 1996. godine, 'Dan nezavisnosti', s Willom Smithom i Jeffom Goldblumom u glavnim ulogama, i dalje je video postavio mnoga zanimljiva pitanja na koje smo trebali odgovore.

Studio je stoga postavio i viralnu stranicu War of 1996. na kojoj smo mogli pročitati sve detalje o razvoju događaja od vanzemaljskog napada te godine, pa do danas, kada se odvija radnja najnovijeg filma.

Tako se može saznati da je, u takvoj povijesti, 2007. poginuo pukovnik Steven Hiller, kojeg je glumio Will Smith u prvom filmu. Takvim 'elegantnim' načinom oglašavanja je bez ikakvog problema 'ubijen' jedan od glavnih likova i opravdan je njegov nedolazak u nastavak. Doduše, kad razmislimo o cijeni koju diktira Will Smith, posve je moguće da bismo isto učinili.

Ono što se i dalje mora objasniti je kako je preživio doktor Brackish Okuna, kojeg je glumio Brent Spiner i koji je u prvom nastavku očigledno poginuo. Za sada o tome nema nikakvih vijesti, čak niti u novom foršpanu.

Pogledajte video

Redatelj je ponovno majstor katastrofe Roland Emmerich, a producent je i dalje Dean Devlin. Originalne uloge repriziraju Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox i spomenuti Brent Spiner. Novopridošli su Liam Hemsworth (mlađi brat Chrisa Hemswortha), Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward, Charlotte Gainsbourg, Joey King, Angelababy i William Fichtner.

Ovaj put se producenti nisu odlučili za izlazak blizu američkog Dana nezavisnosti već za 24. lipnja, kada je malo prazniji program u kinima. Najavljuje li ovo povratak pravog ljetnog blockbustera, još ćemo vidjeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode