Obavijesti

Show

Komentari 4

'Pajtonovac' dolazi u Zagreb: Dođite me vidjeti posljednji put

'Pajtonovac' dolazi u Zagreb: Dođite me vidjeti posljednji put
6

Legendarni komičar, glumac i scenarist, najpoznatiji kao član grupe komičara 'Monty Python' u lipnju će nastupati u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski

VIDEO

Naziv turneje Johna Cleese (78) kojom obilazi svijet zove se 'Last Time To See Me Before I Die' ('Prilika da me vidite posljednji put prije no što umrem'). U zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupit će 15. lipnja. 

Cleese u svojoj 'posljednjoj' predstavi vodi publiku kroz miks njegovih klasika i novijih djela. Ulaznice se kreću u rangu od 350 do 500 kuna, no još nema informacija o početku njihove prodaje i prodajnim mjestima.

JOHN CLESSE PHOTOCALL

Na promotivnim plakatima, uz Cleesa stoji nadgrobni spomenik na kojem piše 'John Cleese, 1939 - 201?'.

Nagrađivani britanski komičar, glumac i scenarist John Cleese najpoznatiji je kao član skupine komičara koji su pod imenom Monty Python snimili serijal skečeva od 1969. do 1974., kao i filmove 'Smisao života Montyja Pythona', 'Brianov život' i 'Monty Python i Sveti gral'. Cleese je seriju napustio nakon tri sezone, pa je tri godine radio kao rektor na fakultetu St Andrews. 

via GIPHY

Sa prvom je suprugom, Connie Booth, napisao i glumio u seriji 'Fawlty Towers' za koju je nagrađen s BAFTA-om. Također je pisao scenarije za filmove 'Riba zvana Wanda' i 'Prave zvijeri'. 

Britanac je prošle godine na 23. Sarajevo Film Festivalu primio Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti. 

- Malo sam i posramljen što sam u društvu a De Nirom, Scorsesejem i Frearsom, ali ova nagrada mi je draga jer je prihvaćam više kao komičar, a ne kao glumac. Nikada više nismo trebali komičare nego danas - tada je rekao Cleese. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin