Show

Komentari 13

'Pao sam dok sam oponašao Severinu jer su mi dirali grudi'

'Pao sam dok sam oponašao Severinu jer su mi dirali grudi'

Keba je glumio Sevku s umjetnim grudima i štipali su ga. Zbog toga je pao s bine i razbio se. Završio je na šivanju noge

Dragana Kojića Kebu (58) u srpskoj inačici showa “Tvoje lice zvuči poznato” preobrazili su u snahu Severinu Kojić (47). Stavili su mu umjetne grudi i guzu, a šminkali su ga šest sati kako bi dobio Sevine konture lica...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zbog transformacije je morao obrijati brkove i bradu.

- Znao sam da će me dočekati preobražaj u Severinu, ali nisam očekivao baš u prvom kolu derbi - šali se Keba.

Izvodio je Sevinu pjesmu “Tridesete”, a dali su mu da odjene njezinu originalnu bijelu haljinu te je bio na ljuljački, kao pjevačica na pozornici. Keba priznaje da mu nije bilo lako. Na generalnoj probi noć prije snimanje pao je u rupu na pozornici i završio na šivanju noge.

- Spretan sam čovjek, no stavili su mi umjetne sike i guzu i svi su me krenuli štipkati. Proradio je adrenalin, ja sam zakoračio na pozornicu i upao u rupu. Ne znam kako je nisam vidio, zemlja se samo otvorila i propao sam – ispričao nam je Keba.

Na nozi ima tri šava i na tabletama je protiv bolova, no to ga ne sprečava da nastavi s nastupima. Keba je zadovoljan transformacijom u Severinu.

Shooting the first episode of the new season "Tvoje lice zvuci poznato - All Stars".
Snimanje prve epizode nove sezone "Tvoje lice zvuci poznato - All Stars".

- Njenu ljepotu i šarm koji posjeduje teško je prenijeti. Čudan je osjećaj, gledam sebe u ogledalu, a vidim Severinu. Kao da sam u nekoj drugoj dimenziji. Popune ti guzu i sike, bio sam malo punija Severina. Nije ona premršava kako ljudi govore, prezgodna je uživo – kaže Keba.

Sevi je bilo smiješno što će se transformirati u nju, pa mu je rekla: “Ma pokidaj, šveki”.

- I ja sam se pokidao - završava srpski pjevač uz smijeh.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci