Show

Komentari 5

Paradžiković se vratila u stan: 'Nemam ni kvake ni tople vode'

Paradžiković se vratila u stan: 'Nemam ni kvake ni tople vode'

Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec dana života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene, napisala je Ivana na društvenim mrežama

Voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (39) krajem prošle godine krenula je s preuređivanjem stana, no zbog pandemije i potresa koji je krajem ožujka pogodio zagrebačko područje, renovacija se malo odužila. Tek sada, nakon sedam mjeseci, Ivana se vratila u svoj dom.

POGLEDAJTE VIDEO: Lucija Gorički preuredila dom

- Evo me doma. Nemam ni kvake ni tople vode ni... Ma, nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec dana života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene - napisala je Ivana na društvenim mrežama. 

Ivana je za Večernji list već ranije progovorila o stanu kojeg uređuje.

- Nažalost, situacija se jako zakomplicirala, tako da još uvijek iščekujem preseljenje...  Oduvijek sam maštala o građanskom stanu u centru, visoki stropovi, dvokrilna vrata... Iako su mi svi govorili da je bolja novogradnja, nisam ih slušala, kao uostalom što to ne činim gotovo nikad u životu, slijedila sam svoj osjećaj. Ono nedjeljno jutro kada je Zagreb pogodio potres sve do poslijepodneva nisam uopće zvala susjede da čujem u kakvom je stanju zgrada. No imala sam sreće. Više-manje prošlo je sve dobro - rekla je tada. 

Voditeljica se rodila u Sremskoj Mitrovici odrasla je u Vojvodini, a za vrijeme rata je s obitelji protjerana pa je otišla u Njemačku. S devet godina već je izbrojala 17 selidbi koje je doživjela. U Zagreb se doselila zbog studija novinarstva.

- Moja je obitelj jedva izvukla živu glavu, protjerani smo iz svog doma, ostali bez svega. U tuđoj su zemlji mama i tata samo htjeli raditi, zaraditi, ispočetka izgraditi neki novi svijet za nas tri sestre. Ali nismo tamo nikada pripadali jer nam nisu dali da pripadamo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Najčitaniji članci