Obavijesti

Show

Komentari 5

Paradžiković se vratila u stan: 'Nemam ni kvake ni tople vode'

Paradžiković se vratila u stan: 'Nemam ni kvake ni tople vode'
4

Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec dana života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene, napisala je Ivana na društvenim mrežama

VIDEO

Voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (39) krajem prošle godine krenula je s preuređivanjem stana, no zbog pandemije i potresa koji je krajem ožujka pogodio zagrebačko područje, renovacija se malo odužila. Tek sada, nakon sedam mjeseci, Ivana se vratila u svoj dom.

POGLEDAJTE VIDEO: Lucija Gorički preuredila dom

Pokretanje videa...

Lucija Gorički preuredila dom 01:16

- Evo me doma. Nemam ni kvake ni tople vode ni... Ma, nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec dana života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene - napisala je Ivana na društvenim mrežama. 

Ivana je za Večernji list već ranije progovorila o stanu kojeg uređuje.

- Nažalost, situacija se jako zakomplicirala, tako da još uvijek iščekujem preseljenje...  Oduvijek sam maštala o građanskom stanu u centru, visoki stropovi, dvokrilna vrata... Iako su mi svi govorili da je bolja novogradnja, nisam ih slušala, kao uostalom što to ne činim gotovo nikad u životu, slijedila sam svoj osjećaj. Ono nedjeljno jutro kada je Zagreb pogodio potres sve do poslijepodneva nisam uopće zvala susjede da čujem u kakvom je stanju zgrada. No imala sam sreće. Više-manje prošlo je sve dobro - rekla je tada. 

Voditeljica se rodila u Sremskoj Mitrovici odrasla je u Vojvodini, a za vrijeme rata je s obitelji protjerana pa je otišla u Njemačku. S devet godina već je izbrojala 17 selidbi koje je doživjela. U Zagreb se doselila zbog studija novinarstva.

- Moja je obitelj jedva izvukla živu glavu, protjerani smo iz svog doma, ostali bez svega. U tuđoj su zemlji mama i tata samo htjeli raditi, zaraditi, ispočetka izgraditi neki novi svijet za nas tri sestre. Ali nismo tamo nikada pripadali jer nam nisu dali da pripadamo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin