Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
17 komentara

Party na kauču: Možete uživati u predstavama, koncertima...

Već ste mogli vidjeti nastupe Lidije Bačić, Franke Batelić, Damira Kedže, Luke Nižetića, Tončija Huljića, Antonije Šola i drugih koji su se uključili uživo i zapjevali samo za vas. Naći se može za svakoga ponešto

Foto: privatni album/promo
17 komentara

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Moramo biti u svojim kućama kako bismo spriječili širenje korona virusa, ali to ne znači da nemamo što raditi i da nam mora biti dosadno. Naprotiv, neki će sada napokon naći vremena za pročitati dugo priželjkivanu knjigu ili film i seriju koju su nam prijatelji odavno preporučili, a nismo stizali.

Foto: PIxsell

Zabaviti se možete i uz YouTube kanal 24sata koji Vam u suradnji sa zagrebačkim Hrvatskim narodnim kazalištem te snimateljskom i tehničkom podrškom Croatia Filma svaku večer donose predstave za sve ljubitelje kazališta, a i one koji će to tek postati. Tako ste dosad mogli pogledati "Kralja Leara", "Ljude od voska", "Evanđelje", "Labuđe jezero", "Ero s onoga svijeta", "Tko pjeva, zlo ne misli" i brojne druge kazališne komade i tako unijeti kazalište u svoje domove.

Foto: Promo

Osim svega navedenog, organiziraju se i razni live nastupi bendova iz udobnosti njihova doma, pa tako možete imati party i iz kauča. Već ste mogli vidjeti nastupe Lidije Bačić, Franke Batelić, Damira Kedže, Luke Nižetića, Tončija Huljića, Antonije Šola i drugih koji su se uključili uživo i zapjevali samo za vas. Naći se može za svakoga ponešto.

Foto: PIXSELL

Ljubitelji jazza tako mogu uživati u emisijama na trećem programu HRT-a, oni željni domaćih i stranih hitova mogu pratiti subotom emisiju "A strana", u nedjelju na drugom programu HRT-a bit će i snimka koncerta "4 Tenora i revijski orkestar Zagrebačke filharmonije", a oni koji su željni glazbe neprestano mogu je potražiti na programu CMC, ali i na lokalnim televizijskim i radijskim programima. Najvažnije je da ostanemo zdravi i ne izlazimo nepotrebno iz kuća, a za dobru zabavu, kao što vidite iz priloženog, ima tko će se pobrinuti.

Foto: Privatni album

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Naši partneri pišu
Message