Show

Komentari 123

Pastuh Bernie prati tempo puno mlađih žena: Njegov sin Ace (1) ima sestru staru 66 godina...

Pastuh Bernie prati tempo puno mlađih žena: Njegov sin Ace (1) ima sestru staru 66 godina...

Milijarder i nekada alfa i omega Formule 1 i ovog ljeta tradicionalno jahtom obilazi Jadran. Dosad je posjetio Dubrovnik i Trogir, u kojem je s upola mlađom suorugom Fabianom prošetao jednogodišnjeg sina Acea

Bivši šef formule 1 Bernie Ecclestone (90) i njegova supruga Fabiana Flosi (44) ovih dana su u tradicionalnom ljetnom posjetu Dalmaciji. U u braku su od 2012. godine, a lani su dobili sina  Acea, kojeg su u subotu i prošetali ulicama Trogira u dječjim kolicima. Zbog očinstva u tako visokoj dobi Ecclestone je lani privukao medijsku pozornost. Rzmak između Ecclestonovog prvog i, zasad, posljednjeg djeteta je nevjerojatnih 65 godina.

Naime, Bernie Ecclestone, neprikosnoveni kralj Formule 1, bio je u braku tri puta, no o njegovoj prvoj supruzi Ivy Bamford zna se vrlo malo. Bila je to njegova prva ljubav za koju se oženio s 22 godine. Vjenčali su se 1952. i nitko ne zna točno datum kad su se razveli, a iz tog braka ima kćer Deborah, rođenu 1955., koja ima sina, pa je i sama u međuvremenu postala baka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezin sin podario je Bernieju praunuka 2008. godine, baš kad se automobilistički mogul razvodio od druge supruge, Riječanke Slavice Radić Ecclestone. Tako Berniejev sin Ace ima sestru staru 66 godina, te još dvije sestre – Petru i Tamaru koje imaju 32 i 36 godina i već su odavno majke.

Berniejev sin Ace tako ima nećaka koji je 30-ak godina stariji od njega i pranećaka koji je od njega stariji 12 godina.

No, dobri milijarder prebrodio je do sad mnogo bračnih zavrzlama. Nakon razvoda od Ivy 17 godina bio je u vezi s Kineskinjom Tuanom Tan. A onda je 1981. u Monzi izgubio glavu zbog naše ljepotice. Ecclestone bio na stazi dajući posljednje upute svom tada slavnom vozaču Nelsonu Piquetu, koji je već sjedio za upravljačem bolida. Starter samo što nije zamahnuo zastavicom i označio početak utrke. Pored bolida stajale su i hostese.

Visoka i vitka crnka stajala je pored Piquetovog automobila, pa je Bernie u stilu prgavog šefa podviknuo:

- Miči se odavde!

Okrenula se i na lošem engleskom uzvratila:

- Ostajem tu! To mi je zadatak!

- Rekao sam, neću ni jednu djevojku uz auto! Briši!, uzviknuo je sad već nervozni Ecclestone, ali za glavu viša ljepotica nije bila impresionirana. Dapače, nije imala pojma s kim razgovara i bijesno mu je priprijetila:

- Priđeš li, udarit ću te!

Filip Brala/24sata

Drska ljepotica bila je zapravo naše gore list. Riječanka Slavica Radić imala je tada 23 godine i u Milanu je radila kao fotomodel i manekenka. Organizatori utrke angažirali su ju da reklamira sportsku odjeću marke ‘Fila’ a njezin solidno plaćeni posao bio je da, dok traje utrka, stoji na užarenoj stazi u debeloj trenirci.

Dok je u sebi proklinjala i utrku i vrućinu, oniži sjedokosi tip koji na nju viče, išao joj je silno na živce.. Ali ubrzo ju je pozvao na piće u svoj otmjeni ‚Moto-home‘ – luksuzno opremljenu kuću na kotačima uz pistu. Već tjedan dana kasnije našli su se u New Yorku pa njegovim privatnim jetom odletjeli u Las Vegas. Romansa je potrajala tri godine, do 1984. kad je Slavica ostala u drugom stanju. Bernie je raskinuo vezu s Tuanom. Navodno je jednog dana došao kući i rasplakao se poput kišne godine.

- Moram ti nešto priznati. Jedna djevojka rodit će mi kćer. Slagala me, rekla je da ne može zatrudnjeti, a sad mi prijeti da ako ju ne oženim, nikad neću vidjeti dijete.

Požrtvovna Tuana poželjela mu je svu sreću svijeta i otišla iz njegovog stana.

Čim je dobio kćer, Bernie je Slavici kupio apartman u Londonu u koji se preselila s djetetom. Iste godine Bernie je oženio 28 godina mlađu i 30-ak centimetara višu od sebe Slavicu Radić. Zlobnici su govorili da ta razlika u visini nestaje uvijek kad Bernie stane na svoj novčanik.

Tako je počeo brak koji će potrajati 25 godina. Slavica i Bernie dobili su i dvije kćeri Petru i Tamaru, a ako je vjenčanje bilo skromno – tek u matičnom uredu uz kumove, bračni par je živio doista raskošnim životom.

Za nesuglasice se saznalo 2008. godine. Slavica se u 50-oj godini života odselila iz njihovog doma vrijednog 10 milijuna funti, te unajmila odvjetnika koji ju je trebao zastupati u brakorazvodnoj parnici.

- Što imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute sjediti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima, kazala je Slavica koja je čekala da se kćeri osamostale, pa da i ona počne samostalni život.

Nagađalo se da je Bernie na suprugu prepisao čak pola svoje imovine, odnosno da zbog poreza Slavica još od 1999. godine preko offshore tvrtki kontrolira polovicu od oko 3,2 milijardi dolara imovine, što znači da je razvodom postala jedna od najbogatijih žena na svijetu.

Unatoč razvodu, Bernie i dalje obožava hrvatsku obalu i svake godine svojom jahtom krstari od Dubrovnika do Brijuna. U Dubrovniku hrani golubove, a obožava pojesti i burek u Zadru.