Show

Komentari 5

Pattinson će igrati Batmana, a Zoë Kravitz je nova Catwoman

Pattinson će igrati Batmana, a Zoë Kravitz je nova Catwoman

U ulozi legendarne antiheroine Zoë će naslijediti oskarovku Anne Hathaway koja je u filmu 'Vitez tame: Povratak' iz 2012. posljednja zaigrala ulogu Žene-mačke

U novom filmu o superjunaku iz Gothama obožavatelji će gledati nešto drugačiju glumačku postavu. Prvo je prije nekoliko mjeseci odjeknula vijest kako novi Batman postaje zvijezda 'Sumraka', Robert Pattinson (33), a sada je poznato i da će mu se u ulozi Žene-mačke suprotstaviti Zoë Kravitz (30), poznata po seriji 'Male laži'.

The 91st Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Datum početka snimanja filma još uvijek nije poznat, no filmski insajderi uvjereni su kako će snimanje započeti krajem 2019. ili početkom 2020. kako bi na ljeto 2021. film stigao u kina.

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Redatelj Matt Reeves (53), zaslužan za dva nastavka filmske franšize 'Planet majmuna', preuzeo je ulogu režiranja filmova o Batmanu nakon što se u siječnju 2017. oskarovac Ben Affleck (47) oprostio od uloge superjunaka iz Gothama.

U ulozi legendarne antiheroine Zoë Kravitz naslijedit će oskarovku Anne Hathaway (36) koja je u filmu 'Vitez tame: Povratak' iz 2012. posljednja zaigrala ulogu Žene-mačke.

Zoe Kravitz upcoming Batman film

Prije Anne Hathaway, ovaj kultni lik je 2004. utjelovila Halle Berry (53), a Michelle Pfeiffer (61) bila je Žena-mačka 1992. u filmu 'Batman se vraća'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Najčitaniji članci