Obavijesti

Show

Komentari 85

Paula Walkera i Rodasa iz auta je htio izvući osmogodišnjak

Paula Walkera i Rodasa iz auta je htio izvući osmogodišnjak
5

Policija vjeruje da je do nesreće došlo zbog prekomjerne brzine. Na to upućuju i tragovi kočenja. Rodasov osmogodišnji sin pokušao ih je izvući iz smrskanog auta

VIDEO

U subotu poslijepodne Paul Walker (40) i njegov prijatelj Roger Rodas (38) vraćali su se na humanitarnu zabavu s koje su otišli kako bi se provozali u crvenom Porscheu Carreri GT. Rodas je izgubio kontrolu nad vozilom i zaletio se u stup pa u drvo. Automobil se zapalio te su vozač i suvozač preminuli na mjestu događaja.

Prekomjerna brzina i auto u kvaru?

Policija vjeruje da je do nesreće došlo zbog prekomjerne brzine. Na to upućuju i tragovi kočenja na cesti. Rodas je, naime, bio bivši vozač automobilističkih utrka i Walkerov prijatelj te financijski savjetnik. 

Rodas i Walker otišli su sa zabave, koja je organizirana u autosalonu, kako bi isprobali novi auto. Vozili su se otprilike 20 minuta. Nagađa se da s automobilom nešto nije bilo u redu. Naime, Rodas je isti Porsche vozio i prije nekoliko dana jer ga jedan od zaposlenika u njegovom autosalonu nije mogao u rikverc uparkirati u garažu. Nekoliko zaposlenika salona izjavilo je da se automobil nekoliko puta ugasio iz čista mira usred vožnje.

Rodasov osmogodišnji sin svjedočio nesreći

Rodasov osmogodišnji sin svjedočio je stravičnoj nesreći koja se dogodila u blizini salona. Kad se Rodas zaletio, njegov sin je preskočio ogradu i pokušao oca i Paula izvući iz automobila prije nego se zapalio. Nažalost, nije uspio i traumatiziran je. Nekoliko ljudi sa zabave potrčalo je prema automobilu čim se sudar dogodio. Aparatima su pokušavali ugasiti požar koji je izbio, no nisu uspjeli. Jedan od prvih na mjestu nesreće bio je Nute, Walkerov prijatelj iz djetinjstva. Aparatom je pokušavao ugasiti požar iako mu je bilo jasno da njegov prijatelj neće preživjeti. 

Automobil i dvojica muškaraca u njemu spaljeni su do te mjere da je mrtvozornik poslao zube preminulih na analizu kako bi se potvrdilo da su to zaista oni. 

Dugogodišnja djevojka shrvana

S 23-godišnjom Jasmine Pilchard-Gosnell Paul je bio u vezi čak sedam godina. Shrvana je zbog njegove smrti. Walkerova kći Meadow (15), koju ima iz veze s bivšom djevojkom Rebeccom, također je shrvana. Meadow se, naime, nedavno preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže ocu. S njegovom djevojkom Jasmine jako se dobro slagala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu