Obavijesti

Show

Komentari 13

Pažanin nije zadovoljan: Prve mađarice se u vodu bacaju...

Pažanin nije zadovoljan: Prve mađarice se u vodu bacaju...
2

Večeras natjecatelje očekuje i dodatno iznenađenje. Unutar 60 minuta morat će pripremiti glavno jelo s prilogom i jedan desert u kojem je čokolada glavna namirnica

VIDEO

Sedam natjecateljskih parova ulazi u novi kvalifikacijski tjedan showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Kako bi pokazali žiriju da ozbiljno konkuriraju za titulu najboljeg amatera kuhara, večeras će se morati dokazati u pripremi deserta u kojem je čokolada glavna namirnica. K tome će pripremati lignje, tunu, žablje krake, T-bone odrezak i klokana za glavno jelo.

Nakon oštrih kritika da i nakon 30 epizoda ne znaju kuhati, natjecatelji su odlučiti promijeniti mišljenje žirija. Svaki je par odlučio podići ljestvicu i za današnji zadatak pripremiti 'nešto drugačije'. Tako su Anna i Sara odlučile napraviti tunu s povrćem, Natali i Hrvoje pačji batak s gratiniranim krumpirom, Sanja i Morena ražnjiće od žabljih krakova na kupusnjačama s umakom od naranče, a Arsen i Željan punjene lignje sa smjesom od mladog kozjeg sira posluženo uz rižot od slanutka i biži.

Najsmjelije su bile Katarina i Ozana s mariniranim T-bone odreskom kojeg planiraju ispeći na 'suhoj' tavi, te Marin i Kristijan s odreskom od klokana, kojeg će poslužiti uz povrće i umak od naranče i jabuke. I dok će se Tomislav Špiček čuditi Ozaninom i Katarininom receptu u kojem se robusni odrezak peče bez ikakve masnoće, Martinovog i Kristijanovog klokana neće ni probati jer je previše crven.

Večeras natjecatelje očekuje i dodatno iznenađenje. Unutar 60 minuta morat će pripremiti glavno jelo s prilogom i jedan desert u kojem je čokolada glavna namirnica. Tako će Tomek, Žakline Troskot i Ivan Pažanin imati priliku probati, između ostalog, i dvije verzije lava kolača (radit će ga Natali i Hrvoje te Moira i Zdravko) te dvije verzije čokoladnih muffina (Sanje i Morene i Arsena i Željana).

Kristijan i Martin prvi će put ikada pripremiti mađaricu. Nažalost, ispast će im pretvrda s vrlo malo kreme, zbog čega će čak i Pažanin dati komentar da se 'prve mađarice u vodu bacaju'.

Tko će se poskliznuti o čokoladu u prvom danu kvalifikacijskog tjedna? Hoće i i večeras biti negativnih bodova zbog neurednih radnih jedinica? Odgovore ćemo doznati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin