Show

Komentari 8

Pažanin se okupao, pratiteljica poručila: 'A što reći, da sam barem tamo pa da se utapam!'

Pažanin se okupao, pratiteljica poručila: 'A što reći, da sam barem tamo pa da se utapam!'

Pamtim, pratim, trudim se, ali koliko jedem, triba bi dvadeset sati dnevno trenirati. Sve mi se prima, našalio se nedavno poznati kuhar, a mnogima nije promaklo da je Ivan dobio nekoliko kilograma dok je bio u izolaciji

Ivan Pažanin (35) u izolaciji nije zaboravio na svoje pratitelje pa im je na društvenim mrežama redovito davao ideje što kuhati. Jedan od omiljenijih hrvatskih kuhara i član žirija u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', uživao je u morskim radostima i objavio fotografiju s plaže. 

Tim činom obradovao je svoje pratiteljice, a u opisu je napisao stihove Oliverove 'Hajdučke':

- Iz jubavi, iz dišpeta - istaknuo je Pažanin. 

'Zaradio' je oko tri tisuće lajkova i brojne komentare, a jedna mu je pratiteljica napisala:

- A što reći na ovu fotografiju osim da sam barem tamo pa da se utapam!

Prije dva mjeseca Ivan je istaknuo da, osim što stalno kuha i jede, brine i o svom tijelu i s vremena na vrijeme odradi trening. Međutim, njegovim vjernim pratiteljima nije promaklo da je Ivan dobio nekoliko kilograma dok je bio u izolaciji. 

- Pamtim, pratim, trudim se... Ali koliko jedem, triba bi dvadeset sati dnevno trenirati. Sve mi se prima - našalio se poznati kuhar, koji je u mladosti imao problema s kilažom. Prije nekoliko godina je izjavio kako sumnja da je u pitanju - genetika. Imao je 120 kila. 

- Možda je to genetski u mojoj obitelji. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila: ‘Mali je gladan’, čak i kada mali nije bio gladan - pojasnio je. Višak kilograma pobijedio je zahvaljujući odlasku na brod, pravilnom prehranom i, dakako, vježbanjem, ali sada su ga malo 'prevarili' slasni recepti i spiza koju voli podijeliti s onima koji ga prate.

Najčitaniji članci