Obavijesti

Show

Komentari 42

Penis u bijegu: Hrvat je 'oživio' film o 'gazdi' kojeg stiže kazna

Penis u bijegu: Hrvat je 'oživio' film o 'gazdi' kojeg stiže kazna
3

HRABAR POTEZ Iseljenik iz Dalmacije Danny Roman jedini se usudio producirati film 'Johnson' o zavodniku kojeg napušta muškost. Zasad su ga kupili Nijemci

VIDEO

Amerikanci su odbili snimiti film o penisu koji bježi od 'gazde’ i postaje svoj čovjek. Film je 'oživio' Hrvat. Karizmatičnog ženskara stiže zaslužena kazna za sva srca koja je slomio. Tajanstveno ga napušta penis.

'Veseljko', kojeg u žargonu zovu Johnson, uzima ljudski oblik, a vlasnik kreće u potragu za njim. Radnja je to urnebesne komedije “Johnson” koja se snima u Chicagu. Ženskara glumi Cam Gigandet (30), poznat kao vođa vampira koji je želio ubiti Bellu u 'Sumrak sagi'. Penisa u ljudskom obliku glumi Nick Thune (32).

Film je producirao Danny Roman, Hrvat iz New Yorka. Scenarista Jeffa Tetreaulta upoznao je u teretani. Danny, vlasnik producentske kuće Roman Empire, pristao je snimiti film koji se tada zvao 'Ja i moj penis':.

- O filmu je brujao cijeli cijeli grad, ali svi su se bojali naslova. Zasad su ga kupili Nijemci, ali to je samo početak - kaže Danny.

Danny ima i ekoturističku tvrtku u L.A.-u. Organizira biciklističke ture koje voli i glumica Teri Hatcher (47) iz 'Kućanica'.

Od Dalmacije do slave u Hollywoodu

Dannyjevi roditelji su 70-ih godina iz Dalmacije otišli u SAD. Prije Los Angelesa živio je u New Yorku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin