Obavijesti

Show

Komentari 18

People's Choice Awards: 'Igre gladi' trijumfirale s pet nagrada

People's Choice Awards:  'Igre gladi' trijumfirale s pet nagrada
19

Fanovi su izabrali pobjednike u svim kategorijama. Katy Perry je njihova omiljena pjevačica i pop izvođačica dok je Sandri Bullock pripala nagrada za humanost

VIDEO

Akcijska znanstveno-fantastična drama 'The Hunger Games' (Igre gladi) pomela je konkurenciju na 39. dodjeli nagrada People's Choice Awards. Osvojila je pet nagrada, uključujući nagradu za omiljeni film, omiljenu franšizu i omiljeni akcijski film. Jennifer Lawrence proglašena je omiljenom glumicom dok je zajedno s kolegama Liamom Hemsworthom i Joshom Hutchersonom izabrana i u kategoriji najbolje kemije na filmu.

Američka serija 'The Big Bang Theory' (Teorija velikog praska) osvojila je nagradu za omiljenu humorističnu seriju. Ostale TV nagrade otišle su znanstveno-fantastičnoj seriji 'Supernatural' (Lovci na natprirodno), kriminalističkoj drami 'Castle', novoj humorističnoj seriji 'The New Normal' i dramskoj seriji Grey's Anatomy' (Uvod u anatomiju).

Katy Perry pripale su tri nagrade na ceremoniji u Los Angelesu u sklopu koje fanovi biraju pobjednike u kategorijama glazbe, filmova i televizije. Katy je nagrađena kao omiljena pjevačica i omiljena pop izvođačica, a dobila je i nagradu za spot svoje pjesme 'Part of Me'. Taylor Swift dobila je nagradu kao omiljena country pjevačica.

Ellen DeGeneres dobila je 13. nagradu

Ostale nagrade otišle su glumcu Robertu Downeyju Jr., omiljenom filmskom glumcu i superheroju, Emmi Watson kao omiljenoj glumici u dramskom filmu. Glumci Ellen Pompeo i Nathan Fillion dobili su nagrade kao omiljeni dramski TV glumci dok  su Adam Sandler i Jennifer Aniston omiljeni glumac i glumica u komediji.

Zvijezde serije 'Glee' Lea Michele i Chris Colfer dobili su nagrade kao najbolji humoristični TV glumci. Omiljena voditeljica po izboru fanova je Ellen DeGeneres koja je doma odnijela 13. nagradu.

- Ovo je 2013. godina i moja 13. nagrada People's Choice. Baš kao što su Maje predvidjele, čini se da su imali pravo - našalila se Ellen tijekom preuzimanja nagrade. 

Sandra Bullock nagrađena je za humanost

Sandra Bullock prva je dobitnica nagrade za humanost. Oskarovka je nagrađena zbog svojih filantropskih napora, uključujući pomoć Warren Easton High školi u New Orleansu nakon uragana Katrina.

- Nisam učinila ništa u usporedbi s onim što su oni radili svakog dana - rekla je Bullock (48).

Zvijezda serije 'The Big Bang Theory' Kaley Couco drugu godinu zaredom je bila domaćica dodjele koja je otvorena prikazivanjem scena iz filmova 'The Hunger Games' i 'The Twilight Sage: Breaking Down drugi dio'. Na ceremoniji su nastupili Alicia Keys, Jason Aldean i Christina Aguilera. 

Popis ostalih dobitnika nagrada:

1. Ted – omiljeni humoristični film

2. Teorija velikog praska – omiljena humoristična serija

3. Demi Lovato – omiljena sutkinja u showu

4. Jason Mraz – omiljeni pjevač

5. Nicki Minaj – omiljeni hip hop izvođač 

6. Rihanna – omiljeni R&B izvođač

7. What Makes You Beautiful – omiljena pop pjesma (izvodi One Direction) 

8. Up All Night – One Direction – omiljeni album (u ovoj kategoriji je bio nominiran i album Justina Biebera!) 

9. Harry Potter i Darovi smrti: II. dio - najbolji film

10. Morgan Freeman - filmska ikona

11. Lady GaGa - album godine 'Born This Way' 

12. The Maroon 5 - omiljeni bend

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin