Obavijesti

Show

Komentari 0

Petar Dragojević uz pjesmu na slavonskom adventu poručio Vatrenima: 'Idemo po broncu!'

Petar Dragojević uz pjesmu na slavonskom adventu poručio Vatrenima: 'Idemo po broncu!'
7

U zabavnom programu za odrasle u Nininoj čarobnoj Shhhumi organizirano je i praćenje nogometne utakmice Hrvatska-Maroko, a za glazbeni dio pobrinut će se Berde band

VIDEO

Navijači svih generacija okupili su se oko Petra Dragojevića (43) koji je održao koncert u prostoru Ninine čarobne Shhhume kojeg krasi više od 200 tisuća lampica. Bodrilo se, pjevalo i plesalo pod slavonskim zvjezdanim nebom, a Petar je s bendom mnogobrojnu publiku grijao sa svojim hitovima Otvoren prozor, Prva i jedina, Ovih dana, Vatra i voda i dr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zagreb: Petar Dragojević i grupa Dupini snimaju hitove Olivera Dragojevića VIDEO

Uživalo se u druženju i pored više od 20 adventskih kućica iz kojih se širio miris domaćih delicija. Bogata gastronomija najvećeg slavonskog adventa ne može proći bez pršuta i kobasica od crne svinje, specifične za ovaj kraj, sarme u lepinji, najvećih motaj-smotaj palačinki, vina lokalnih vinara, ginova, kuhane rakije, craft piva, točenog ili kuhanog, i dr.

U zabavnom programu za odrasle u Nininoj čarobnoj Shhhumi organizirano je i praćenje nogometne utakmice Hrvatska-Maroko, a za glazbeni dio pobrinut će se Berde band, dok će se u nedjelju pratiti doček naših Vatrenih uz Nevera bend. Organizatori, vjerni navijači Vatrenih, prilagodili su adventski program kako bi srčano podržali našu nogometnu reprezentaciju u Katru.

Na obroncima Papuka u sklopu bogatog programa najvećeg slavonskog adventa posjetitelje svakog dana do 6. siječnja 2023. godine očekuje vrhunski glazbeni program, a nastupat će Opća Opasnost, Ivan Zak, Giuliano i Diktatori, Hanka Paldum, Žute Dunje, grupa Vigor, tamburaški sastav Merak i drugi.

Petar Dragojević sa suprugom snimio ljubavnu baladu: 'Šesto dijete? Bit će kako nam Bog da'
Petar Dragojević sa suprugom snimio ljubavnu baladu: 'Šesto dijete? Bit će kako nam Bog da'

Svakako se s nestrpljenjem odbrojava do dječjeg Dočeka u podne koji će se održati 31. prosinca uz glazbeni nastup Feminema i Libreto banda. Puštat će se baloni, najmlađi će uživati i u discu na ledu, družit će se s Djedom Mrazom, omiljenim junacima iz animiranih filmova..

Najmlađe u dječjoj adventskoj zoni tijekom vikenda očekuju i tematske radionice kada će imati priliku krenuti u istraživanje Parka prirode Papuk, čije ljepote posebno u ovo vrijeme postaju magične. Vodopadi, staze i puteljci, lijepi su u sva godišnja doba, ali pred božićno ipak najljepša. Vođeni vodičima postat će pravi mali detektivi kroz edukativno kreativnu radionicu koja će ih labirintom provesti geološkim pričama. Osim što će biti detektivi mogu postati i planinari i to obilaskom planinarske staze kojom će prilikom učiti kako se dobro pripremiti za planinarenje i siguran boravak u prirodi. I na kraju, ništa manje zanimljiva jest čarobna potraga za božićnim poslasticama, koje je Djed Mraz skrio u Nininoj čarobnoj Schhhumi.

Sva se tri programa odvijaju pod stručnim nadzorom edukatora, dok se roditelji u vrijeme ručka vikendom opuštaju i uživaju u blagdanskom raspoloženju i pripremljenim delicijama restorana Ninine čarobne Shhhume. Riječ je o najvećem adventskom, odnosno blagdanskom doživljaju u ovom dijelu kontinentalne Hrvatske. Ulaz je besplatan, a detaljan program potražite na Advent | Ninina čarobna Shhhuma | Velika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti