Obavijesti

Show

Komentari 55

Petar i Hana upoznali su se kad je bila djevojčica, a njihova veza šokirala je hrvatsku javnost...

Petar i Hana upoznali su se kad je bila djevojčica, a njihova veza šokirala je hrvatsku javnost...
17

Ubrzo se počelo pričati i o vjenčanju, što je iznenadilo mnoge jer se ipak radilo o novoj vezi, ali se u siječnju saznalo da je Hana trudna i da su već počele pripreme oko svadbe

VIDEO

Glazbeni par Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31) dobili su svoje prvo dijete. Koliko je poznato, njihova veza počela je prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što su Grašo i pjevačica Danijela Martinović (51) prekinuli svoju dugogodišnju vezu. Ubrzo su počela šuškanja o vjenčanju, a zatim se i otkrilo da je Hana trudna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tonči Huljić o dolasku unučice: 'Ako će malecka puno plakati, ja ću ići svirati. O tome sve ovisi' VIDEO

Hana je Petra upoznala još kao djevojčica, kada je mladi glazbenik dolazio u kuću Huljića po nove hitove. Navodno je Hana već tada izrazila simpatije prema Petru koji je tada bio u vezi s Danijelom.

Iako se znaju još od kad je ona bila dijete, Petar i Hana 2016. godine snimili su pjesmu 'Srce bez vodiča' za koju je glazbu napisao Hanin otac Tonči Huljić (60), a tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava (59). Navodno se Huljić isprva protivio toj suradnji.

- Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo - šalio se tad Petar.

Sredinom prošle godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu napokon potvrđeno da su Petar i Hana u vezi.

Rodila je Hana Huljić Grašo
Rodila je Hana Huljić Grašo

Ubrzo se počelo pričati i o vjenčanju, što je iznenadilo mnoge jer se ipak radilo o novoj vezi, ali se u siječnju saznalo da je Hana trudna i da su već počele pripreme oko svadbe. Da očekuju prinovu, svojim obiteljima rekli su na Božić, kad su potekle i suze radosnice.

Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić

Hana i Petar izrekli su sudbonosno 'da' 19. veljače 2022. na intimnom vjenčanju pred najbližim prijateljima i obitelji u crkvi svetog Dominika u Splitu. Vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, a koliko je taj dan bio poseban za Grašu govori i činjenica kako je u crkvi zaplakao. Detalji oko njihove svadbe skrivali su se do zadnjeg dana jer su oboje htjeli imati opuštenu intimnu ceremoniju.

Split: Petar Grašo i Hana Huljić stigli u restoran gdje će se održati slavlje nakon vjenčanja

Uz sretne mladence stajalo je troje ljudi, Grašina dva kuma, košarkaška legenda Dino Rađa (54) i poznati slovenski kuhar Tomaž Kavčić te Hanina kuma Domenica Žuvela (29).

Mladenci su poslije održane ceremonije s uzvanicima nastavili slaviti u restoranu Adriatic. Hana se presvukla iz vjenčanice u običnu bijelu haljinu, a s obzirom na to da je haljina bila uža od vjenčanice, u prvi plan pao je Hanin trudnički trbuščić, koji do tad nije pokazivala.

Par je ostao živjeti u Splitu u centru grada u Grašinu stanu koji je, inače, renovirao prije dvije godine. Hana je i planirala roditi u Splitu.

Tonči je otkrio da je vjenčanje bilo intimno i ugodno, s najužim krugom, a najavio je kako se veliko slavlje sprema iza ljeta.

Ekskluzivno saznajemo: 'Ako Hana rodi kćer na dan Grašinog nastupa, to će biti veliko slavlje'
Ekskluzivno saznajemo: 'Ako Hana rodi kćer na dan Grašinog nastupa, to će biti veliko slavlje'

- Planiramo, ali čovjek planira, a Bog se smije. Pogledajte čime smo okruženi. Svijet više neće biti isti ni život kakav poznajemo više nije isti, što zbog pandemije, što zbog ratova - rekao je nakon vjenčanja. 

Petar je kasnije priznao da su on i Hana napravili grešku, jer su se, kako kaže, doveli u situaciju da što su se više zatvarali i skrivali, to su bili još više opkoljeni i zanimljivi medijima i javnosti.

- Mislio sam da ćemo mi prošetati kroz grad, držeći se za ruke, ali vidio sam toliko novinara i bljeskalica koji snimaju da sam uistinu pomislio da je to neka skrivena kamera, neki masovni 'prank' - ispričao je Grašo.

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint

Hana je svoj poveći trudnički trbuh prvi puta pokazala krajem travnja na proslavi 50. rođendana pjevačice Severine na koji je došla s Grašom. Krajem svibnja otkrilo se da par očekuje djevojčicu te da je planiraju nazvati Alba. 

S ocem Tončijem, Hana je prije tri tjedna nastupila na zagrebačkom Tomislavcu u visokom stupnju trudnoće. Zajedno su izveli pop sakralni koncert 'Misa Mediterana'.

Zagreb Classic open air - nastup Ton?i Hulji? & Hana Hulji? Grašo

-  Izgleda da sam ispao loš otac jer ja svoju djevojčicu nisam mogao dvadesetak dana prije nego što će ona dobiti svoju djevojčicu nagovoriti da miruje - rekao je Tonči, a nedavno je komentirao i kako se nosi s iznenadnim brakom i trudnoćom svoje kćeri.

Zagreb Classic open air - nastup Tonči Huljić & Hana Huljić Grašo

- Eto ta veza koja je završila brzim brakom i djetetom između Petra i moje kćerke, svakodnevno smo bombardirani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila van jer joj je bilo smiješno da trče svi za njom - ispričao je Huljić.

Tonči o Graši i Hani: 'Veza je završila brzim brakom i bebom'
Tonči o Graši i Hani: 'Veza je završila brzim brakom i bebom'

Hani je termin za porod bio predviđen za 23. srpnja, a nedavno je otkrila kako Petar na taj dan ima koncert. S obzirom da je djevojčica ipak stigla tjedan dana prije termina, sve se dobro poklopilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin