Show

Komentari 10

Petra ispunila obećanje Skoki pa otišla sa svadbe na doček

Petra ispunila obećanje Skoki pa otišla sa svadbe na doček

Petra i ja dogovorili smo se da ćemo zajedno dočekati ponoć i tako je i bilo, rekao je dizajner. U ožujku će na Fashion.hr-u proslaviti 15 godina karijere

U novoj godini želim svima da manje slušaju političare i okrenu se pozitivi, kaže modni dizajner Ivica Skoko. Doček Nove godine slavio je u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Dramatic. Iako je ranije bio s dragim prijateljima u kafiću zbog najbolje prijateljice Petre Dugandžić došao je u klub. I glumica je, poštivajući dogovor s njim, otišla ranije sa svadbe kolegice Nataše Janjić i Joška Lokasa.

- Petra i ja dogovorili smo se da ćemo zajedno dočekati ponoć i tako je i bilo - dodao je dizajner. U ožujku će na Fashion.hr-u predstaviti novu kolekciju kojom će proslaviti 15 godina karijere.

- Napravit ću spektakl tako da će kritičari imati o čemu pisati, a posebno me veseli gošća iz Londona s kojom ću na kraju prošetati pistom. Jako je slavna, ali ne smijem otkriti detalje - istaknuo je Skoko. Navodno planira na svoju reviju dovesti Lady Gagu.

Najčitaniji članci