Obavijesti

Show

Komentari 13

Petreković otkazao stan i uselio u tvornicu katrana

Petreković otkazao stan i uselio u tvornicu katrana
8

Mario Petreković u svom tvorničkom stanu nema kuhinju, kupaonicu ni zahod, pa pije samo kratka pića, a kupa se doma u Bjelovaru ili kod prijatelja

VIDEO

Odrastao sam u industrijskoj zoni u Bjelovaru.  Cijelo djetinjstvo proveo sam pored traktora jer je u blizini moje kuće bila tvornica “Tomo Vinković”. Zato me i sad furaju industrijski pogoni. U tvornicu Katran doselio sam se prije pet mjeseci. Otkazao sam podstanarski stan da ne moram plaćati dvije rente, ispričao je suvoditelj “Živog zida” Mario Petreković (37). Dodaje da mu je u zagrebačkom tvorničkom stanu najveći problem to što nema svoj zahod. Nema ni kuhinju niti kupaonicu. Ali imat će igraonicu.
- Problem mi je pišanje jer nemam kamo ići. Zato pijem samo kratka pića, a ne pivo. Isprobavao sam koliko dugo mogu izdržati i mislim da mogu tri dana bez pišanja - pohvalio se Petreković.
Dok ne radi u emisiji “Pazi, zid”, bavi se projektima svoje udruge Shock and Show Industry, poput organiziranja izložbe rendgenskih snimaka raznih ozljeda koje su mu posudili prijatelji, poput Renmena. I on u dvorištu Katrana ima atelje, a kako je  na “Farmi” slomio nogu, Mariju će rado dati rendgenske snimke.
Tvornički stan Petreković iznajmljuje i pjevačima, pa su kod njega doma spotove snimali Lana Jurčević i Kawasaki 3P.  Za 220 četvornih metara na drugom katu tvornice Mario plaća najamninu koja bi mu bila dovoljna da unajmi stan od stotinjak “kvadrata”.
- Kako nemam kadu, odem doma u Bjelovar okupati se ili uletim prijatelju na Jarun. Nadam se da ću uskoro u dnevnoj sobi postaviti trampolin jer nam stolni tenis nije dovoljan - kaže Petreković. U stanu ima samo jedan ormar, pa svu odjeću drži u plastičnim torbama na policama. A nema kuhinju, pa se uglavnom hrani u restoranima.

U TVORNICI SE ŽIVI I RADI, A PO NOĆI SAMO TULUMARI...
Petreković ljeta ne voli provoditi na moru. Mnogo su mu draže termalne toplice jer voli biti u blizini starijih ljudi. Tako će ove godine ljetovati u Daruvarskim toplicama. Njegova udruga za “nekulturne” djelatnosti uskoro pokreće skijaški klub na vodi “Ingemar Stenmark”, a gliser će sami napraviti u Zagrebu. Porinuće planira uskoro na otoku Čiovu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin