Show

Komentari 0

Petrić: 'Poštovanje i naklonost publike najveća je pobjeda'

Petrić: 'Poštovanje i naklonost publike najveća je pobjeda'

Dino Petrić prijavio se na 'Slovenia ima talent' kako bi se predstavio slovenskoj publici, a uspio se plasirati u finale pjevajući na slovenskom

Hvarski slavuj Dino Petrić (27) publici je poznat po nastupima u hrvatskoj inačici “The Voicea”, kao i uzlaznoj pjevačkoj karijeri, a sad se predstavio Slovencima i dospio u finale poznatog showa “Slovenia ima talent”.

- Očekivao sam samo da dam sve od sebe, a kad sam čuo da me publika odabrala kao prvog od tri kandidata za finale, osjećaj je bio fantastičan. Dobio sam pohvalu od slovenske publike, što mi je iznimno drago i puno mi znači - ispričao nam je Dino.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevač se na show prijavio kako bi ga Slovenci upoznali te da se zahvali onima koji slušaju hrvatsku glazbu, a nastupio je s pjesmom na slovenskom jeziku, što se ispostavilo kao dobra odluka zbog odličnih reakcija.

Priznao je da pjevanjem sve više uči slovenski, pa mu izgovor ide sve bolje i ništa mu nije problem.

- Pjevanje na slovenskom nije bila kalkulacija, to sam učinio zbog osjećaja zahvalnosti i poštovanja prema njima, da im se zahvalim što vole našu glazbu - iskreno je rekao Petrić pa dodao:

- Publika je najvažnija i kad stekneš poštovanje i njihovu naklonost, to je najveća pobjeda.

Dino se za finale nada lijepom nastupu i to mu je dovoljno da bude sretan, a o finalnim rezultatima trenutačno ne razmišlja.

Pjevačeva karijera, kako kaže, ide laganim, ali sigurnim koracima prema gore. Za brojne nastupe ima stilista koji mu pomaže složiti odjevne kombinacije, a najvažnije mu je da se u njima osjeća dobro. Već je nekoliko puta nastupio u bijelom:

- Generalno volim bijele kombinacije, u njima se osjećam lijepo i ugodno. Bijela simbolizira emociju koju pjesma nosi, a ako uspijem prenijeti emociju na publiku, onda moja svrha ima smisla. Svaka emocija je dobra emocija, volim ljude razveseliti sretnom pjesmom i dodirnuti tužnom.

Najčitaniji članci