Obavijesti

Show

Komentari 19

Piers Morgan napravio cirkus u emisiji: Svađao se s voditeljem zbog Markle pa izjurio iz studija

Piers Morgan napravio cirkus u emisiji: Svađao se s voditeljem zbog Markle pa izjurio iz studija

Morgana su kritizirali nakon oštrog istupa prema Meghan Markle. Voditelj Alex Beresford u emisiji 'Good Morning Britain' rekao mu je kako je uništava, na što je Piers 'poludio'

VIDEO

Voditelj Piers Morgan (55) 'izletio' je iz studija prilikom snimanja emisije 'Good Morning Britain' nakon što su ga kritizirali zbog oštrih komentara poslije intervjua Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) s voditeljicom Oprah Winfrey (67) u kojem su otkrili šokantne detalje o kraljevskoj obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

Piers je prethodno rekao kako je pričao s Meghan i ona ga je 'otkantala' nakon što je počela izlaziti s Harryjem. Voditelj Alex Beresford u emisiji mu je rekao kako je imala pravo na to, a on je svejedno i dalje nastavlja 'uništavati'.

- Razumijem da vam se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko ste puta to jasno dali do znanja na ovom programu i razumijem da ste imali privatan odnos s njom i da vas je 'otkantala' - rekao mu je Alex. 

Nakon ovih riječi Piers je rekao: 'U redu, ja sam gotov s ovime' i izjurio iz studija. Alex je komentirao kako je to bilo patetično ponašanje. 

Intervju Harryja i Meghan je pratilo 17 milijuna Amerikanaca
Intervju Harryja i Meghan je pratilo 17 milijuna Amerikanaca

- Žao mi je, ali svi moramo sjediti ovdje i slušati njegove 'izljeve'. Jučer je od 6:30 do sedam sati bilo nevjerojatno teško za gledati emisiju. On ima sposobnost doći ovdje i razgovarati iz položaja koji ne razumije u potpunosti - dodao je Beresford. 

Nakon ove drame nekoliko je gledatelja jutarnjeg programa iznijelo svoje mišljenje o čitavoj situaciji na društvenim mrežama.

- Čini mi se kako je ponovno nastao konflikt između Alexa i Piersa, posebno kada su u pitanju teme rasizma. Alex je imao priliku reći svoje mišljenje, ali Piers to nije očekivao. Ne voli čuti istinu o sebi - napisao je jedan od gledatelja, prenosi Daily Mail.

British Academy Britannia Awards 2019

- Bravo za Alexa što je spustio Piersa. Njegova osveta Meghan je bila posebno teška za gledati i drago mi je da netko poput Alexa bude dovoljno jak da ga izazove. To je bilo najdramatičnije otvaranje emisije koje sam vidio - pisali su drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin