Obavijesti

Show

Pillow Fight Day! - masovna borba jastucima u Zagrebu

Pillow Fight Day! - masovna borba jastucima u Zagrebu
1

Tvrtka Studio Moderna po prvi puta u Hrvatsku dovodi međunarodnu atrakciju, urnebesno zabavni Pillow Fight Day! Masovna borbe jastucima održat će se 02. travnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu

Perje će početi letjeti već od 11:00 sati, a zajedno s brojnim Zagrepčanima jastuke će ukrstiti i vrhunske sportašice, olimpijke sestre Ana i Lucija Zaninović.

Grad Zagreb postat će ove godine jedna od svjetskih metropola u kojima se održava međunarodna atrakcija poznata kao Pillow Fight Day. Pillow Fight Day, ili Međunarodni dan borbe jastucima, obilježava se diljem svijeta od 2008. godine kada je izvorno, po prvi puta održan u Londonu na Trafalgar Squareu.

Od tada do danas brojni trgovi diljem svijeta postaju središta vesele i smijehom ispunjene borbe u kojoj je jedino dozvoljeno koristiti jastuke.

Hrvatski Pillow fight organizira tvrtka Studio Moderna i brand Dormeo s vrlo plemenitom namjerom i ciljem da čim većem broju građana prenesu poruku o važnosti higijene spavanja i to s naglaskom na činjenicu da jastuk na kojem spavamo treba mijenjati svake dvije godine.

Vrhunske sportašice, uvijek vesele i nasmijane, sestre Ana i Lucija Zaninović odlučile su se pridružiti svim zainteresiranim građanima na Cvjetnom trgu. Spremne su odmjeriti snage u međusobnom okršaju borbe s jastucima kako bi ohrabrile građane da i sami sudjeluju. Ovoj kampanji su se pridružile jer kao vrhunske sportašice itekako cijene kvalitetan i zdrav san pa zato na sva svoja svjetska putovanja nose upravo Dormeo jastuke.

Ambasadorice Ana i Lucija će zajedno s voditeljima Lukom Bulićem i Anom Miščević dočekati borce u 11:00 sati kada kreće okupljanje i priprema za sam vrhunac eventa. Početak masovne borbe označit će pucanj iz Gričkog topa točno u podne.

Tvrtka Dormeo želi istaknuti kako često zaboravljamo na važnost zdravog i kvalitetnog sna iako spavajući provodimo čak trećinu svog života.

Uz zabavnu borbu jastucima koja će osigurati dozu smijeha i sportskog nadmetanja zato će ponudit i brojne korisne savjete o tome kako da spavanje uistinu znači odmor. Prvi korak u tom smjeru je svakako i odabir odgovarajućeg jastuka i madraca.

Upravo je jastuk Dormeo Eukaliptus zbog svojih vrhunskih odlika postao i predmet prave male borbe između sestara Zaninović koje su na taj način već prije gotovo mjesec dana započele pripreme za prvi hrvatski Pillow fight Day.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.
Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa